mandag 8. april 2013

Tap for Nesodden !

DFI2 møtte NIF2 i treningskamp på Berger lørdag.
Tradisjonellt har vi hatt et godt tak på Nesodden så det var med en viss optimisme vi møtte opp på lørdag.
Første del av kampen var ganske jevnspilt med litt sjanser begge veier. DFI åpnet for scoringer da Christian la et lurt frispark som Lars stusset i mål.
Det gikk ikke lanf tid før Nesodden bragte balanse i stillingen og 1-1 sto seg ut omgangen.
Fra sidelinjen hadde vi en litt ekkel følelse da det var NIF som så farligst ut og hadde mer rytme over spillet sitt.
I andre omgang kan vi bare kort fortelle at det gikk galt og vi ble sendt hjem med 1-5 i bagasjen.
Nå hører det med til historien at dette var 1. kamp og nesten også 1. trening for en del av laget. Vi var preget av lite kommunikasjon og samspill og dette vil nok bedre seg ettersom gutta får litt mer tid sammen.