mandag 1. april 2013

oppsummering...

en fantastisk uke, 27 juniorgutter med 3 ledere på tur med A-laget til Tyrkia!

Vi har gjennomført 12 fotballøkter, inklusive 2 kamper. 12 økter, er nesten 3 ukers treningsarbeid her hjemme, og de er gjort på naturgress i behagelige 20 grader...

Treningene har vært bra, god intensitet og det har i tillegg vært jobbet med detaljer, til og med terpet inn med Andre Bergdølmo som instruktør og observatør... da nytter det ikke å slurve!

Kamper, 3-0 seier over Raufoss G19, er et sterkt resultat når vi i tillegg følger opp med en meget sterk kamp mot russiske Zenit St.Petersburg (tap 1-2, men...) så viser vi at vi er meget godt i rute!

Geirs observasjon var vel som følger;
I vinter så har vi møtt to lag hvor "spenningsnivået" er over det normale, kampen mot VIF G16 og mot Zenit! Da ser vi allerede på oppvarming at det er fokus, konsentrasjon og en innbitt kampvilje.. det resulterer i bra kamper hvor vi presterer på et høyt nivå... det er der vi vil være.
I andre kamper, hvor vi "tror vi vinner" så underpresterer vi til de grader...
Så vi har en jobb å gjøre i forhold til å "heve spenningsnivået til HVER KAMP, alle kamper teller gutter, vi er vel ikke fornøyd med å tape...

Tilbake til Tyrkia...
et glemt pass, to forsvunnene lommebøker (en på flyet, og en på rommet..), en del vondter, hæl, lysker og litt gnagsår (ikke alle som har trent like mye i vinter)...
litt blanding av klær...

litt hårklipp..... kanskje ikke alle som kjenner igjen gjengen under!

Viktig å legge til at dette var høyst frivillig.... noe "pushing" var det sikkert, men de som ikke ville slapp!

Fotballsko "slites".... her er ett eksempel etter en uke i Tyrkia! 



Ellers så er treneren veldig opptatt av detaljer, og han viser gjerne korrekt utførelse;


og dersom noen trenger tøyehjelp, så fikser vi det også :-)

Gutta hadde selv ansvar for alt utstyr og vann! Til alle treninger! Og det fungerte stort sett veldig bra!

 
Lørdag kveld ble det også gjennomført en quiz, med Pål Mørk som quiz-master, Andre Bergdølmo som overdommer og mixed lag mellom junior og senior! Vellykket og meget underholdene.
 
 
Søndag, kjørte junior trening for å få gutta opp, før vi avsluttet med lunch og avreise til flyplassen! Innsjekking, passkontroll og flytur gikk uten problem og på Rygge fungerte alt strålende! Alle fikk bagasjen sin og utenfor sto "hjemtransporten klar å ventet.....
 
Fri mandag (2.påskedag) var nok en kjærkommen pause for de aller fleste! Nå starter innspurten til seriestart!
 
Takk for en strålende hyggelig og bra gjennomført uke gutter, dere har vært 99% proffe og hyggelige å være på tur med, den ene prosenten jeg trekker fra...fordi vi fortsatt må mase litt mye ved innsamling av utstyr.... men jeg har trua, tror dere begynner å bli litt proffe også der!
 
Reiser gjerne på tur med dere igjen!! Alt i alt.... en strålende treningsleir, håper dere er enige i det!
 
Nå er vi tilbake til en hverdag med ulike treningsarenaer, og sene endringer! Viktig at dere følger med på blogg! Her kan det komme endringer på VELDIG kort varsel!
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar