DFI 2 startet med seier ! (Seff !)

DFI 2 dro til Borgen (Skjeberg) tirsdag for å ta årets første seriekamp.
Vi kjenner jo litt til Borgen eterhvert og du verden som vi var forberedt på en skikkelig knokkelkamp.
Og for å feie enhver tvil til side; Det ble det og !
Veldig bra innsats av alle gutta og perfekt eterlevelse av Roger's taktikk. Vi ble enige om å vente ut den forventede aggresjonen i Borgens spillestil og det tok jo ikke all verden av tid før det begynte å komme gule kort på hjemmelaget og etterhvert også et rødt. Det var ingen bombe.
Det ble endel kriging, men DFI tok en fortjent ledelse før pause ved Ulrik som fikk god hjelp av Johannes.
Regnet øste ned og gjorde det vanskelig for keeperne, noe vi så veldig tydelig hos Borgen's keeper. Det ble stadig situasjoner rundt skudd på ham.
I annen omgang fyrte vi løs far alle mulige posisjoner helt bevisst. Dette resulterte i både 2-0 ved Broch etter assist fra Henrik. Og 3-0 ved Ulrik igjen etter assist fra Martin som nettopp var kommet innpå.
På slutten fikk Borgen sitt trøstemål, og det var vel ikke helt urettferdig etter at de faktisk hadde vært på noen farlige visitter kampen gjennom.
Kampen viste nok at god trening og mange treningskamper gjennom vinteren gir laget god flyt og det hele flyter godt fra første spark på ballen i serien.
Forsvarsfireren spilte med stor autoritet gjennom hele kampen og ryddet i stor stil.