SEIER!!!!!

Gutta før finalen mot Østsiden 2
Bak fra venstre; Jonas, Adrian T, Tora, Lars, Thomas R, Christian L, Haakon, Andreas, Matias K, Mathias LD
Foran fra venstre; Chrsitian BS, Thomas S, Henrik J, Mikkel, Henrik A, Håvard, Peder, Mathias S og Geir Sneis
Stor tropp innkalt til årets finale i Vår-cupen for G19, som DFI spilte for andre år på rad (tap mot Trosvik i fjor) Dessuten første skikkelige hjemmekamp i 2013, så forventningene var store.

Som seg hør og bør i en finale, så spilte vi med en dommer-trio og det gjør det hele til en skikkelig fotballkamp!

Fullt fokus allerede fra oppvarmingen, er viktig og gutta har begynt å ta dette mer og mer seriøst!
Kampen blåses igang og badebyjuniorene tar godt tak i kampen, Østsiden er allikevel bra med og de første 10 minuttene bølger frem og tilbake, etter 10 minutter så får vi kampens første mål, og det er DFI som går i føring. Det er aggreseivt DFI press fra Matias, som resulterer i at vi bryter og samspill Tora, Keiseraas og Tora resulterer i mål. Assist Matias, mål Tora!! 1-0 etter 10 minutter er en fantastisk start på kampen.
Keiser bryter og Tora setter 1-0!

Etter at DFI tar ledelsen så forsøker Østsiden å spille seg inn i kampen igjen, og de lykkes delvis! Dette resulterer i en strålende omgang. Høyt tempo, og veldig bra fotball fra begge lag! Dette er to lag som skal være med å prege KM-seriene i år, og det var tydelig i denne omgangen! Herlig fotball! DFI har flere store muligheter, men en dommertrio er effektiv i å blåse av for relativt mange off-sider. Allikevel tydelig at DFI har mange muligheter. Mot slutten av omgangen har Østfold begynt å ta over noe, men litt optimistisk fremover, straffer seg bakover!! 35 minutter og Tora kommer løs, han går helt ned mot dødlinja og slår en MEGET PRESIS passning gjennom boksen til en ventende Mathias Sørensen, som ikke feiler fra 4 meter... pang i mål og 2-0 til DFI
Jubel etter Mathias S sin scoring!

2-0 står seg til pause og sørger for "god stemning" i troppen og blandt de ca 30 tilskuerne som hadde dukket opp! I pausen gjør Geir ett bytte, Mathias LD kommer inn for Andreas på stopperplass!

Kampen fortsetter, der den var i 1.omgang! God fotball uten alt for mye sjanser, tempo har nok lagt seg noe, men det er en fin kamp.
Etter 70 minutter for vi et par bytter til på DFI, Jonas kommer inn for Mathias S og Christin BS kommer inn for Håvard. Ikke mange minutter etter så får vi nok et mål, det er Jonas som har forarbeidet og ser en umarkert Mikkel på "andre siden", slår en lekker passning og Mikkel får "drømmetreffen" fra 18 meter, helt nede i stolperoten og 3-0 til DFI, det punkterte matchen!

Jubel etter Mikkels 3-0 scoring!

Geir gjør ytterligere bytter, Adrian kommer inn for Matias og dette er med på å øke tempo i matchen igjen, Matias hadde løpt utrolig mye, og Adrian kommer inn med friske bein og vil veldig mye.

3-0 står seg, og sluttsignalet nærmer seg, DFI gutta slipper seg nok litt ned og ytterligere et par bytter Mikkel og Tora går ut og Haakon og Thomas S kommer innpå etter 85 minutter... Østsiden vil ha et mål og fortsetter å jage opp tempo ytterligere, samtidig som DFI nok faller litt langt hjem. Resultatet er at Østsiden får sin redusering til 3-1. Den kommer i siste spilleminutt.

Det blir det siste som skjer og kampen ender med sterke 3-1 til DFI Jr! Strålende levert til hele gjengen! Igjen passe på å berømme HELE laget, dette var sterkt! Målscorere og assister er nevnt, men det er laget som igjen leverer! Alle fra, en kjempesolid bakre firer, via en ekstremt god midtbane til en aggresiv angrepstrio! Samtidig som en sterk benk, alle gjør gode innbytter. Når vi samtidig vet at vi har flere meget gode alternativer på de fleste possisjoner som ikke var med idag, så ser det lovende ut! Vi vinner årets VÅR-CUP, og her er det mange som har bidratt!! Håper det er fler en dagens tropp, som innser at de har en god del av æren! Dette er DFI-junior!!