tirsdag 9. april 2013

Målkalas i Moss

Vi skulle finpusse formen mot Ekholt sånn rett før serien starter og dro til Moss på en kald April-kveld.
Ekholt hadde trening og det virket ikke helt som de visste at de skulle splle kamp, men de fikk da hentet noen drakter etterhvert og kampen kunne starte.
Her var det full overkjøring i 2 x 45 minutter. Eller kanskje mer en 38 minutter og en 45.  Tror han som tok tiden hadde deltatt på Paradise, men det hjalp ikke her.
Det er egentlig ikke så mye å referere, men Ulrik fikk virkelig øvd seg på å putte igår og Joakim L. i mål burde hatt boblejakke på.
Veldig bra innsats av alle gutta - fullstendig kontroll hele veien, men motstanden var for svak til å gi oss svar på noe som helst.
Det var en fin bane å trene på.
Målene kom sånn:
1-0 Ulrik på en perle i krysset assist: Adrian. 2-0 Ulrik på en virkelig laaaang pasning fra Joachim, 3-0 Ulrik på corner fra Johannes, 4-0 Christian B.S. straffe - ble vel felt selv ?, 5-0 Henrik S. assist: Adrian - Pause - 6-0 Henrik S. assist: Mo, 7-0 Dahle assist: Adrian igjen, 8-0 Jacob assist: Ulrik, 9-0 Ulrik assist: Jacob, 10-0 Ulrik assist: Mo.