tirsdag 23. april 2013

DFI 3

Hei alle!

Vi er opptatt av å skape/beholde et godt tilbud for ALLE som vil spille junior-fotball i Drøbak! Derfor har vi gledelig nok hele 3 lag i seriesystemet!

Dette er fantastisk bra!

Vi ser også at dette gir oss noen ressurs-utfordringer på trener og lagledersiden, og vi er derfor avhengig av at det melder seg noen foreldre eller andre ressurspersoner som kan være med å bidra!

Ønskedrømmen er en ekstra trener, som kan ha fokus på treningsgruppe 2, et par ganger i uken, og i tillegg være kampleder for DFI 3 på de kampene de spiller.
I tillegg trenger vi en lagleder/oppmann som kan være behjelpelig med det praktiske rundt gjennomføring av kamper både hjemme og borte!

Vi ser at dette kanskje KAN være vanskelig, derfor håper vi at kanskje 3-4 kan melde seg å la dette gå på rundgang, da blir det ikke så stor belastning for noen!

VIKTIG at du melder deg, for disse gutta fortjener et dedikert opplegg rundt laget, og et opplegg de vet stiller opp, når de trenger det!

Gi beskjed til meg SNAREST!!! Gutter, vis dette til mamma/pappa! Dette er viktig for at vi skal kunne opprettholde dette tilbudet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar