onsdag 17. april 2013

Solid seriestart....

For en strålende tirsdag ;-)
Som dere har lest under, så startet DFI2 med en solid 1-3 seier over Borgen, borte på Sandbakken KG i Skjeberg.
Når DFI samtidig (1 time før) kjører over Torp med 0-7 seier borte på Torp Sportsplass, så skjønner alle at;

Fotballmessig var en strålende tirsdag…
Værmessig var tirsdagen VÅT og KALD!

Men for å være ærlig, tror jeg det var våtere og kaldere for motstanderne, enn for oss J

Et lite referat fra Torp-DFI1 (Ingen bilder, PØS REGN)

Vi dro av gårde med følgende tropp;
Joakim L i mål, Henrik J, Andreas, Henrik A og Lars i bakre firer, Peder, Håvard og Matias K på midten, Mikkel, Tora og Jonas på topp! På benken hadde vi da Mathias S, Thomas S og Adrian T på benken!

Utgangspunktet for kampen er relativt klart, vi tapte litt ”unødvendig” for Torp i vår-cupen bare for noen uker siden, og gutta var klart ”revansje-lystne”. Fokus fra oppvarming og en tent gjeng tar umiddelbart tak i kampen!
Første mål kommer etter 10 minutter, og det er et lekkert angrep hvor Jonas er nest sist på ballen og Henrik J er på et av sine mange lange løp fra backpossisjon, smeller inn ballen fra 6 meter! 0-1 til DFI.
0-2 kommer 10 minutter senere, igjen et bra angrep (de var det mange av ), og denne gangen er det Henrik J som fyrer av et skudd, som keeper på gi retur på, og der dukker en offensiv og god Jonas opp og banker inn sin første for dagen 0-2 til DFI!
Badebygutta fortsetter å spille strålende fotball, morsomt å se gode og kjappe ”trekantkombinasjoner” og raske forflytninger! Laget er samstemt og helhjertet i det de gjør, vi trykker til med hele laget når vi går i angrep, og vi er kollektiv raskt tilbake når vi må. Dette betyr at vi plukker opp det aller meste av det Torp forsøker seg på, så Joakim i mål har en usedvanlig rolig dag på jobb…
At det KUN står 0-2 til pause, er et lite mysterium, det burde ha vært scoret flere mål! Flere av gutta har store sjanser, men mål blir det ikke!

2 omgang blir en fortsettelse av den første! Ensidig dominans, enveiskjøring og Geir gjør etter hvert sine bytter, alle gutta kommer inn og bidrar uten at det endrer kampbilde. Blir bare noen friskere bein, som fortsetter å ”plage” Torp-gutta! Vi er totalt overlegne og nå får vi også litt belønning;

0-3, er en stikker fra Mikkel til Tora som banker i mål fra skrå vinkel!
0-4, er Jensen som kommer helt ned igjen og legger tverrsover til Jonas som setter!!
0-5, Adrian med assist til Peder som brei-sier inn!
0-6, Assist fra Peder til Jonas som setter sikkert
0-7, Assist fra Henrik J til Mathias S som setter….

Laget fremstår strålende, med veldig bra spill! Hurtige kombinasjoner langs bakken!! Morsomt å se på!!

Da har vi fått en bra start på sesongen for Badbyjuniorene DFI1 og DFI2, Vi krysser fingre for at DFI3 følger opp på fredag!
Nå krysser vi alle fingre for DFI A, som møter Follo i dagens 1.rundekamp i NM, og stiller opp i rødt for å bidra til et bra arrangement på Seiersten!