onsdag 24. april 2013

6 poeng :-)

Forrige uke var det strålende tirsdag.... denne uken er det strålende onsdag...

Det er hyggelig å være badebyjunior om dagen :-)

Idag var det først 3.laget som hadde kamp på Høiås,  DFI3- Kråkerøy og det ble en spennende match på et veldig uvant underlag, har kun litt sms-referat enda (mulig det kommer noe mer :-) og da kan jeg fortelle at det sto 0-0 til pause på Høiås.
2.omgang blir innholdsrik... etter ca 60 min for vi dagens første mål.... et er masse "klabb og babb" foran Kråkerøymålet, og Shami fås satt den i mål.... 1-0 til DFI!!!
Når vi så legger på til 2-0 etter ca 75 minutter så punkterer vi kampen, målscorer Sivert med assist fra Espen.
Av annet så må vi få med at Shami ryker på rødt (2 x gult) og får dermed karantene....

Men strålende levert gutter!! Våre 3 første poeng smaker godt, GRATULERER!!!

1.laget hadde også hjemmekamp, Frogn KG mot Kvik Halden!! Kvik er alltid en tøff motstander og vi var spente på hvordan vi skulle takle dem!
Litt endringer i lag/benk pga sykdom/skader/russefeiring, men vi har en BRED stall så vi stilte et like bra lag som vi pleier :-)
Lien i mål, Henrik J, Andreas, Henrik A og Lars bak. Adrian T, Peder og Håvard på midten. Mikkel, Tora og Mathias S på topp! Benken var da Mathias LD, Johannes, Haakon og Fredrik!

Kampen er ikke minuttet gammel før vi får første mål.... Det er et kjapt angrep, hvor ballen ender opp hos Tora som setter mellom bena på Kvik-keeperen! 1-0 til DFI (assist Mikkel)
10 minutter skjer det plutselig mye... først går DFI opp til 2-0, etter et perleangrep hvor vi får assist både på Tora og Mathias S, og scoring på Peder, som banker den utagbart i mål...
dessverre så har vi nesten ikke jublet ferdig før Kvik reduserer... de kommer i et massivt angrep med mye folk, hvor vi rydder unna både første forsøket (joakim redder), andre forsøket som går i en forsvarspiller, 3 forsøket i en annen spiller før de setter den på 4 forsøk... den "TRYKTE" de inn og stillingen er 2-1 etter 12 min...
Spillet og omgangn er DFI sin, og vi maler på mot Kvik sit forsvar og det må til slutt gi resultat... denne gangen er det et herlig innlegg fra Mathias, som går via Peder (assist på begge) til Mikkel som gir den akkurat nok fart, til at han får den forbi Kvik-keeperen... og 3-1 til DFI! Vi har flere store sjanser i omgangen, som med litt marginer kunne ha skaffet oss enda flere mål, bl a Adrian som hadde en kjempesjans!
3-1 står seg til pause!
2.omgangen blir et massivt DFI trykk! Vi er ikke like fornøyd med alt som skjer utpå der, men vi har tatt noen steg i å heve oss. Selv når det ikke er veldig bra, så er det det et "ganske" bra nivå!
Mathias LD kom inn i pausen for Henrik A som fikk seg en trykk, og etterhvert så gjør vi flere bytter, Fredrik kommer inn for Håvard og Haakon kommer inn for Adrian T (Mikkel inn som indreløper) og Haakon på kant! Johannes inn for Mathias Sørensen...
Vi får også noen "rare situasjoner"... vi tror vi øker ledelsen etter en situasjon hvor vi har tre, fire avslutninger og Mikkel til slutt setter den i mål, dommer blåser for mål.... vi jubler... Kvik-keeperen "klager" på et eller annet... og plutselig så er det ikke mål, men frispark til Kvik.... merkelig....
men men... vi får vår fjerde alikevel :-) noen minutter etter så er det Peder igjen, etter assist fra Haakon! Strålende spill!!
Nå ruller vi opp flere angrep, og det er flere som er nææææære mål... bl a Johannes var noen cm unna...
4-1 hjemme mot Kvik er anstendig gutter, vet at mange er slitne etter 3 tøffe kamper på en uke, men nå er det pause frem til 1.mai.... da er vi sultne på ytterligere poeng... vi skal til plankebyn...

ps... Ingen bilder denne gangen heller... kom seint til match! Lover å skjerpe meg :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar