søndag 21. april 2013

Knepent (ufortjent?) tap i NM-kampen

Søndagens NM-kamp mot "storbror" Follo ble en litt "sur" pille å svelge for badebyjuniorene! DFI tapte tilslutt 1-0 mot Follos interkretsjuniorer, men det kunne like godt ha vært omvendt!!

Geir mønstret en stor bred tropp, med hele 18 mann, og fordi dette var en satsningsarena så fikk vi med oss litt forsterkning med Samale fra A-tropp. Vi hadde håpet på begge juniorene fra A-troppen, men Mats er for tiden i start'11eren på A-laget så da fikk vi ikke ham.

Samale gikk selvsagt inn i start'11eren på jr og da startet vi med. Joakim i mål, Henrik J, Andreas, Henrik A og Lars bak. Peder, Samale og Matias K på midten, Mikkel, Tora og Mathias S på topp! Benken var da Ulrik, Jonas, Håvard, Adrian, Mathias LD, Christian BS og Christian L.

Det var faktisk badebyjuniorene som kom best igang og kjørte 1.omgang skikkelig!! Flere store sjanser. Mikkel hadde et skudd "alle" trodde var inne... men det var nettveggen på yttersiden... Peder hadde en kjempestor sjans på hodet, Tora var frempå og Mathias S... alt i alt produserte DFI minst 4 kjempesjanser i 1.omgang, mens Follo hadde et par.... selv om den ene var stor, så var det så absolutt DFI som eide omgangen!!
Jensen er HELT SIKKERT.... på at Mathias S har scoret.....

...men både Peder, Mathias, Jensen og Tora tar seg til hodet..... næææære

Men dessverre, vi lykkes ikke med å få mål, og det står 0-0 til pause... og det var det FOLLO som hadde størst grunn til å være fornøyd med...

2.omgangen blir jevnere, og Follo er tålmodige i sitt "trille spill" i bakre firer... frem og tilbake når de har ball. DFI har definitivt fortsatt presset, men Follo venter på sin sjans, og til slutt så kommer den... kontringen som kommer frem til en hurtig Follo-spiller som kommer på blankt med Joakim, og er dyktig (kald nok) til å skyte i steget og Joakim er sjanseløs...1-0 til Follo føltes meget urettferdig....

Vi gjør etterhvert noen bytter, Mathis LD kommer inn for Henrik J på backen, Jonas og Ulrik kommer inn for Tora og Mathias S på topp, og mot slutten for vi også inn Adrian på midten og Håvard på topp. 3 bak og 4 på topp, i en desperat jakt på utligning :-)

Follo legger seg naturlig nok, etter scoringen enda litt lavere og står imot jagende DFI-gutter, men vi lykkes ikke å produsere noe særlig farlig.... kampen ender med det ene målet....

I ettertid ser vi at det var en litt dårlig uttelling i 1.omgang som ble vår sjebne i dag, tror allikevel vi skal skryte av gutta, de gjennomfører en STRÅLENDE fotballkamp. mye skyldes en fantastisk flink MOTOR på midtbanen. Samale er veldig aktiv både med bein og "snakketøy" sørger for at vi holder et veldig bra nivå (her har våre vanlige midtbane-spillere mye å lære) Laget kan drives fra midtbanen, med en skikkelig general som SNAKKER høyt å tydelig og følger opp med betydelig innsats... hvem tar utfordringen :-)
I tillegg er vår bakre firer med Henrik A i spissen tryggheten selv, her har vi funnet et bra arbeidsmønster og kampen om disse plassene er beinhard ;-) Angrepet vår fikk ikke noe uttelling idag, og det er litt "uvanlig", ikke ofte vi ikke scorer mål, men idag ville det seg ikke..

Uansett gutter, dere spiller mot et lag som etter 4 runder i IK fortsatt ikke har tapt, de har uavgjort mot VIF, de har slått Oppsal 4-1, uavgjort mot Bærum og Østsiden...

Dere var nære en liten "cup-kinaputt", respekt gutter!!! Bra kamp!!! Vi viser at vi har et veldig bra nivå inne nå!   En stor takk til Samale, som kommer inn i troppen og LEVERER!!!! Herlig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar