lørdag 27. april 2013

Hjemmetap for DFI-2 gitt....

Årets første hjemmekamp i serien gikk på fredag mot Østsiden 2.
Vi hadde bestemt oss for å gå ut høyt og ta tak i kampen, men bommet på et par andre ting.
Det som kom litt overraskende på oss var at når dommeren blåste for avspark da startet faktisk kampen. Og ikke 10 minutter etterpå sånn som vi trodde.
Vi var ikke helt ''på'' i forsvaret i starten. Ofte går det bra allikevel fordi motstanderene er dårlige. Men det gikk ikke med Østsiden for de hadde faktisk opp til flere spillere som visste nøyaktig hvor målet sto.  Og de lot seg ikke be 2 ganger heller og scoret villig vekk så lenge de fikk åpen invitasjon.
Etter 8 minutter sto det 0-3 og det så ut som vi var på vei til katastrofen.
 dette våknet vi litt og kriget mer slik at vi holdt dem på avstand resten av første omgang.
Etter en liten tordentale av Geir i pausen var vi mye mer på høyde. Spillet gled og vi hadde stadig farlige sjanser.  Allikevel gikk Østsiden opp i 4-0 etter et blitz-angrep midtveis i omgangen.
Nå var det blitt et veldig flatterende bilde av kampen.  DFI-gutta hadde begynt å presse gjestene langt tilbake på banen og det var vel bare et tidsspørsmål om når vi skulle åpne scoringskontoen.
Det var Håkon som scoret først etter assist fra Matias og ikke lenge etterpå rettet Thomas opp litt mer med å gjøre 2-4 etter nok en assist fra Matias.
Med kort tid igjen hadde vi flere fete muligheter til både utligning og å overta ledelsen, men Østsiden red det hele av til en 4-2 seier.
Kampen sett under ett har vi ingen grunn til å henge med hodet selv om det så særdeles stygt ut etter 10 minutter. Vi møtte et godt lag, men var på høyde og vel så det. Det er bare det at vi må synkronisere klokka med dommeren sin tidsregning så vinner vi slike tette kamper.