fredag 31. mai 2013

Uavgjort borte for DFI1

Onsdag ver det også klart for serieleder DFI1, borte mot serietoer Sprint/Jeløy. På papiret er dette vår-sesongens tøffeste!

Geir mønstret følgende lag;
Christian L i mål, Henrik J, Trond Marius, Lars og Thomas S i bakre firer, Peder, Fredrik og Adrian T på midten, Mikkel, Haakon og Mathias S på topp! Benken var ta Mathias LD, Ulrik, Jonas, Håvard og Christian BS.

Vi kom litt dårlig i gang, og de første 10-15 minuttene er det egentlig Sprint/Jeløy som kjører kampen, og om det er noen farligheter så er det foran vårt mål, men sakte men sikkert så overtar vi kampen. Vi får kampen inn i vårt spor og flytter spillet gradvis over på Sprint sin banehalvdel. Og etter 22 minutter får vi betalt, Peder felles innenfor 16 meteren og dommeren peker på straffemerket. Mikkel setter straffen og vi leder på bortebane, sterkt!
Dessverre så går det slik det ofte gjør, vi er litt fornøyde med å ta ledelsen, blir vi litt passive i alleledd og når en Sprint-spiller får vende opp på 8 meter, tre minutter etter så setter han utagbart i mål! 1-1 og vi er like langt!
Selv om vi har overtatt kampen, og kjører Sprint bakpå så lykkes vi ikke å få flere mål i regnet på AMFIbanen på jeløya før pause!

1-1 og Pause. Geir gjør to bytter i pausen, Ulrik kommer inn for Haakon på topp, og Mathias LD kommer inn for TM på midten bak!

2.omgangen er total enveiskjøring, DFI har full kontroll og vi gjennomfører en "merkelig" omgang... fullt trykk fra oss mot Sprint i 45 minutter, bytter innpå det vi har; Jonas, Håvard og Christian kommer inn på med friske bein og sørger for at vi har et løpsterkt lag på banen. Vi triller ball i hatt med Sprint-gutta i hele omgangen, men lykkes ikke med å få pirket ballen i mål.... flere "nesten" og situasjoner som kanskje burde ha gitt uttelling, men... det vil ikke!

Vi gir aldri opp, og trykket de siste minuttene er massivt. Vi viser at vi VIL... men denne gangen, ender det uavgjort... 1-1 når dommer blåser av kampen!

Sprint-treneren var enig med oss... dette var et RAN...

Men dette er det som gjør fotball så utrolig fasinerende...

Vi ønsker Sprint lykke til videre, vi møtes nok igjen til høsten.... og da får vi nok en ny spennende kamp...!!
Ser også at Moss, knuste Torp igår, og dermed overtar 2.plassen i gruppen bak DFI... så det blir nok ytterligere en tøff kamp mot "mosselag" denne våren :-)

Beklager at dette kom ut litt sent :-), noen ganger vil det seg ikke helt...

2 viktige ting...

DFI2 spiller hjemmekamp på KG i dag, 19.30!! Møt opp og hei frem lagkamerater!!!

og...

imorgen lørdag spiller A-laget borte mot MOSS på Melløs klokken.... (dit tar det 30 minutter med bil)

Hadde vært hyggelig med en STOR RØD GJENG på tribunen i MOSS!!