torsdag 9. mai 2013

knapt tap...for DFI3

Ny kamp for DFI 3. Denne gang mot Kambo. Vi startet i 4-4-2 med Thomas R. – Martin, Adrian, Marius, Steffen – Alexander, Ole Anders,, Espen, Sebastian – Shami og Jørgen. Henrik og Anthony på benken.

Vi får en god start og scorer allerede etter 13 minutter. Shami snapper en ball i Kambos bakre rekker og spiller til Jørgen som slår hardt inn foran mål. Ballen treffer et Kambobein og 0-1 til DFI!
Det er jevnt hele veien, uten de helt store sjansene til noen av lagene. Etter drøyt 20 minutter får Kambo et frispark ca 35 m fra mål. Den går rett i mål oppi i krysset! Pent scoring, men kunne nok vært avverget……
Kambo tar over litt av spillet nå, og får et nytt frispark etter halvtimen. Denne gang fra 22 meter. Thomas redder skuddet nede ved stolperoten men må gi retur. Den er Kambo først på, og det står 2-1 til hjemmelaget. 10 minutter senere gjor DFI-spillerne det litt vanskelig for seg selv i eget forsvar noe som resulterer i 3-1.

I pausen blir vi enige om å bruke mer bredde i spillet vårt, og det hjelper noe. Kampen jevner seg ut, og det trykkes på i begge ender. Ingen megasjanser før Shami spiller seg fri etter 83 minutter og legges i bakken innenfor 16-meteren. Espen setter straffen sikkert i mål.

Kampen ender 3-2 til Kambo.

Dette er kamper som DFI 3 vinner når treningsgrunnlaget og samspillet blir bedre. Alle fikk mye spilletid i dag og selv om det ble en del rullering på uvante plasser så ser vi for oss at det kan bli morsomme kamper for DFI 3 også utover sesongen