onsdag 1. mai 2013

DFI2, tap for Mysen/Ørje!

Først og fremst!! Rammen rundt kampen var fantastisk. Speakertjeneste, musikk før og etter kamp, en del tilskuere som lagde liv, åpen kiosk og tønnegrill. En opplevelse man ikke opplever så mye av i juniorfotballen. Dette er med på å bygge klubb og identitet! Bra jobba av Ørje

Så til kampen,,,
Merkelig kamp igjen !
I første omgang kjører vi kampen. Hjemmelaget kommer ikke til sjanser og det er en fortjent ledelse når vi går opp i 1-0 da Dahle scorer på en corner fra Johannes.
Hele omgangen kjører vi med fin kontroll, alle ledd er kompakte og slipper ikke til noen sjanser mot oss. Vi har også et stangskudd som ikke går inn.
I annen omgang snur alt seg.
Hjemmelaget har bestemt seg for å ta tak i kampen, men vi har allikevel bra kontroll.
Så skjer det igjen. Vi gir bort en straffe helt unødvendig. 1-1. Så rakner det fullstendig og Mysen/Ørje bare løper rett fra forsvaret vårt. Samme mann scorer i ett sett og etter litt over 20 minutter står det 1-5.
Deretter kommer vi oss litt igjen. Ulrik er en konstant trussel og vi får reduseringer. Først 2-5 hvor Simen scorer på en corner fra Joachim. Så 3-5 ved Robin med en assist fra Henrik.
Det er igjen denne ene forferdelige perioden som ødelegger for oss.  Noen som vet hvordan vi skal bli kvitt den må gjerne melde fra.