onsdag 1. mai 2013

DFI3, hjemmetap for HSV

DFI 3 – HSV

Start11: Harald – Steffen, Anthony, Marius, Martin – Mohammed, Sebastian, Alexander, Ole Anders, Henrik – Jørgen. Benken: Espen B., Zippo, Kim og Dino.

HSV hadde to strake seire og blir nok regnet med helt der opp gjennom sesongen. Vi valgte en 4-5-1 med litt lavt press, men etter 15 minutter forsto vi at vi kunne stå høyere og presse de mer på egen bane halvdel. Vi slipper de ikke til så altfor ofte, men etter ca 25 min fikk HSV tildelt et straffespark. Harald er på ballen, men den spretter opp i nettaket og 0-1. DFI har noe forsøk fremover, med med spillere som ikke har altfor godt treningsgrunnlag og ikke har spilt for mye sammen, så bruker vi nok litt for god tid innimellom. 0-2 kommer 5 minutter før pause hvor en HSV-spiller drar seg forbi det meste av vår forsvarsfirer og setter ballen kontant i nettet.

Vi gjør ett bytte i 1. Omg. Kim kommer inn for en småskadet Martin.

I pausen legger vi noe om, Zippo kommer inn for Steffen på backen og vi spiller en skjev 4-4-2.  Vi får et større trykk fremover og skaper noen farligheter, men er ikke helt der fremme. Vi blir litt straffet for at vi står litt høyere og HSV setter 0-3 midtveis i omgangen.

Vi gjør to bytter. Espen inn for Henrik og Dino inn for Mohammed.  Selv om det er flere slitne DFI-bein så orker vi litt til og blir belønnet med en fin scoring kvarteret før slutt so Alex setter med venstre helt nede ved stolperota. Herfra og ut kjører vi kampen litt og Dino er nære en ny redusering som HSV keeperen slår over.

Vi er aldri fornøyd med tap, men i motsetning til de to andre juniorlagene denne uken, så hever vi oss i 2. omgang J. 1-1 mot HSV i 2. omgang er godkjent.