lørdag 1. juni 2013

Hjemmetap mot Lisleby og Ojsan !

Vi tok imot Lisleby fra Fredrikstad på en nydelig fredag kveld nede på KG.
Ved å sjekke tabelen litt på forhånd hadde keg sett at Lisleby hadde tapt 3 av sine kamper, men vunnet de andre med til dels store sifre.  Etterpå kunne man stusse lit over at disse gutta har tapt noe som helst.
At vi her møtte et meget godt lag var det i allefall ingen tvil om.
Lisleby spilte etter en tysk modell der de var over oss med en gang og viste at gjenvinning for enhver pris virkelig virker. DFI-gutta fikk aldri fred.  Vi fikk en leksjon i at om man skal vinne kamper på dette nivået må man ta mer tak i kampen og stå opp med muskler og vilje.
Nå kan man undre seg over hva som ligger av kraftfor i veikanten nedi Østfold, men uansett hva det er så hadde nok gjestene forsynt seg grovt av det for dette var seniorer født i 95 og 96.
Det er ikke så mye å si om 1. omgang annet enn at gjestene ledet 3-0.
Vi hadde så absolutt noen meget farlige sjanser, men vi trenger som regel noen av de også for å score.
I annen omgang jevnet det seg litt mer ut og etter at Lisleby gikk opp til 4-0 slappet de nok litt mer av og vi kunne overta mer.
På slutten presset vi dem faktisk litt og Jonas scoret på et pent langskudd.
Enkelte av våre lagdeler klarte seg temmelig bra også på dette nivået, men kolektivt må vi vel si at dette ble litt for puslete.  Skal vi vinne kamper mot sånne lag må vi bli adskillig råere, og det må jobbes og slites som galeislaver. Og der var vi ikke igår kveld.  Men vil gutta dit da ?

Claes

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar