fredag 10. mai 2013

Velfortjent seier over Askim. - DFI2 - Askim 3-1

Etter litt rufsete føre de siste kampene skulle skuta på rett kjøl igjen når vi møtte Askim torsdag.
Askim har tapt alle sine 3 første kamper, men kun med små marginer så de er ingen kasteball.
Våre gutter tok umiddelbart tak i kampen og kjørte den egentlig hele veien.
Det tok kort tid før vi fikk et frispark på venstrekanten som Johannes la inn på hvor Ulrik dukket opp og gjorde 1-0 direkte.
Etter dette ble det spilt ganske jevnt, men med et lite overtak til DFI resten av omgangen. Det som var av sjanser var det de røde som sto for. Her hadde vi full kontroll.
Klok av skade satte vi ikke noe likhetstegn mellom at god kontroll i første omgang betyr at det også blir slik etter hvilen.
Men denne gangen ble det faktisk sånn. Forsvaret vårt hadde steinkontroll hele veien. Selv om Askim hadde 1 god angriper kom han aldri til.
Som i første omgang nettet vi etter kort tid. Joachim slo et langt frispark fra dypt inne på egen banehalvdel opp i 16 meteren som ble stusset videre, (av hvem ?), og landet hos Ulrik som igjen scoret sikkert.
Etter stadig mer solid overtak fikk vi se et herlig angrep der Mathias K holdt lekestue på kanten en god stund før han la inn til Mo som beina ballen opp i nettaket.
Kampen ebbet ut med at Askim på en eller annen måte klarte å få seg et mål.
Dermed endte det opp med 3-1 i en meget vel gjennomført kamp og bra innsats av alle sammen.