søndag 26. mai 2013

Tap for DFI 3, borte mot Rygge!

Rygge - DFI3 (3-1)(7-1)

Kampen i varmen på kunstgresset Rygge var langt jevnere enn sluttresultatet; 7-1 seier til hjemmelaget, skulle tilsi.
Det som skilte lagene i denne kampen var at Rygge klarte å omsette noen av sine cornere i scoringer, sette langskuddene under tverrleggeren utenfor keepers rekkevidde og hadde stang inn der DFI hadde stang ut. DFI laget skapte flere store sjanser, men klarte i denne kampen i liten grad å omsette gode muligheter og bra spill i tellende mål. Samtidig utnyttet Rygge de muligheter som ble skapt på en meget effektiv måte.

Vi startet i en 4-4-2 formasjon med Harald i mål, Kim og Adrian R som backer, Anthony og Espen B som midtstoppere, Henrik og Sebastian som kanter, Espen og Aleksander på sentral midt og Joakim og Sivert som spisser. På benken hadde vi Aleksandar S, Robin og Simen.
Gutta startet offensivt og hadde et knapt overtak første 15 og deretter jevnet det hele seg ut. Kampen var jevn i første- og deler av andre omgang, mens Rygge nok orket litt mer i siste del av andre omgang. Det sto 3-1 til pause, men det kunne like gjerne stått 3-3.

Vil trekke spesielt frem at DFI JR 3 skapte flere gode muligheter når laget, etter instrukser fra sidelinjen, begynte å utnytte banens fulle bredde. Flere god innlegg fra kant etter opprullinger skapte målet DFI JR 3 fikk, men også flere andre gode muligheter som burde gitt flere mål.

Den største forskjellen i denne kampen var at Rygge satt sine sjanser, mens Drøbak hadde stang ut, skudd i tverrligger og et par episoder alene mot keeper uten å score.
Laget bærer litt preg av å være lite samspilte og man er nok litt usikre på hverandre i ulike situasjoner. Med noen flere kamper, så vil nok dette forbedre seg betraktelig.
Drøbaks mål kom rett ut av læreboka: en opprulling ute på høyre side med Robin og Sivert og deretter inn foran mål der vi hadde flere spillere som kjempet og vant ballen. Joakim skyter tilslutt i keeper som gir retur og Henrik setter ballen i mål.

DFI JR 3 stilte med 14 spillere til denne kampen. Det å gjennomføre relativt hyppige bytter var nyttig i dagens varme. Det ble konsumert ganske mange liter vann i skyggen på innbytterbenken.

DFI JR 3 spilte en bra kamp med meget god innsats og positiv stemning i laget. Hyggelig å høre på sidelinjen at man har en postitiv og støttende tone i laget, selv om det butter imot resultatmessig  Ingen grunn til å henge med hodet etter dagens kamp. Frem mot neste kamp er det fire ting som det kanskje bør fokuseres spesielt på: Langskuddene skal under tverrleggeren, utnytte egne cornere bedre, bedre oppdekning når motstanderlaget har corner og bruke 4-4-2 formasjonen til å i større grad komme rundt på kantene.

Det må også nevnes at alle fikk mye spilletid og alle hadde meget god innsats i hele kampen.
Det var ikke ufortjent at Rygge vant, men resultatet lyver nok litt. Vi kommer sterkere tilbake i neste uke.