onsdag 1. mai 2013

DFI1, med knapp seier over FFK2

3.serierunde for DFI1, bortekamp mot FFK2 på Skogstrandbanen!
FFK2 er som ifjor FFK's G16 lag og er sammensatt av "by-prosjektet" i Fredrikstad! Altså de beste 16 åringene fra hele omeråde som er ute etter en plass i FFK's juniorstall! Et godt spillende lag.

Geir hadde med seg følgende tropp; Christian L i mål, Lars, Henrik A, Andreas og Henrik J bak! Peder, Fredrik og Adrian T på midten og Mathias S, Mikkel og Tora på topp! Benken var Matias K og Haakon! I vår velkjente 4-3-3 formasjon!
1.omgang blåses igang og det er ikke tvil om hva som er det førende laget, Drøbak tar umiddelbart tak og skaper flere store sjanser umiddelbart...
Allerede etter 2 minutter blir Mikkel felt (innenfor 16 meteren) på vei gjennom, og dommer peker på straffemerke. En normalt sikker Peder, brenner sin første straffe på veeeldig lang tid og det står fortsatt 0-0. I minuttene etter (mens en stakkars oppmann forsøker å håndtere videokamera og sms-oppdatering får vi flere store sjanser, bl.annet en lekker 45 ut fra Adrian som Tora brenner over fra 6 meter....
Sjanse på sjanse i en liten periode og etter 13 minutter kommer belønningen... en laaaaang ball ned mot dødlinja som "alle" har gitt opp bortsett fra Mikkel, han løper den opp og får slått en 45 ut til Tora, og denne gangen smeller han den i nettaket.... 0-1 i Fredrikstad, MEGET FORTJENT!
2 minutter etter så kan vi doble, men Mikkels skudd går i stolpen og ut....
Det går allikvel ikke så lang tid før vi setter vår andre! Et herlig innlegg fra Lars, som treffer Tora som nikker i mål... 0-2 og vi kjenner at vi har tak i kampen!
Vi fortsetter å presse, og 5-6 minutter etter er det klart igjen, Adrian kommer ned på dødlinja, slår et herlig innlegg inn til Mikkel som bare kan styre inn! 0-3!
Badebygutta er skikkelig i støtet nå, og vi fortsetter i samme stil... neste kommer etter trangt spill i FFK's boks, tillslutt er det Tora som får dyttet til Peder... som for revansj for straffen når han knaller den i mål, via en FFK spiller! smått utrolige 0-4 til DFI... og vi er fortsatt i første omgang...
2 minutter etter denne, så får vi en imot... FFK løfter hele laget, på en dødball fra egen banehalvdel, og utnytter at vi står i overkant høyt... et par heldige finter og FFK-spissen er igjennom og setter utagbart i mål 1-4. Litt unødvendig slik kampbilde var, men vi var vel i overkant sløve...
Vi rekker en til før pause ;-).... corner fra Fredrik og på første stolpe dukker vår forsvarssjef opp og setter sitt første for sesongen... Henrik A fastsetter pauseresultatet til sterke 1-5 til DFI!!

Vi får si som "thomas&harald" vi satt på sidelinjen med en "rimlig god følelse" før 2.omgang... men den skulle bli langt mer dramatisk enn vi kunne tenke oss...

Først så skjer det egentlig ingenting... FFK er langt mer aggresive i spillet sitt og presterer på et langt høyere nivå i starten på 2.omgang, men det r egentlig ikke spesielt farlig før det har gått nesten 20 minutter (matias har kommet inn for en skadet sørensen) når vi får en dramatisk situasjon!
Etter en dødball er det litt "flipperspill" i vår 16meter, og når en FFK spiller fyrer av et skudd fra 5 meter som treffer Lars i brystet (på målstreken) så ropes det fra FFK benken og dommeren blåser..... straffe og gir Lars rødt kort..... HVOR KOM DET FRA??? Selv om ballen hadde truffet hånden og straffen hadde vært korrekt så kan man jo ikke gi rødt kort... på et skudd fra kloss hold. Når ballen aldri er i nærheten av hånden så blir det dobbel straff for ingenting! FFK setter straffen, reduserer til 2-5, vi blir redusert til 10 mann! Dette var håpløst!
FFK får selvsagt masse næring... vi blir "litt usikre" og mer skal ikke til, før kampbilde snur! Fredrikstad kjører nå slutten av kampen, de får både 3-5 pg 4-5... men det stopper der!
DFI vinner kampen, 4-5 i Fredrikstad men taper 2.omgang 3-0...
Vi gir litt skyld til det faktum at vi reduseres til 10 mann, men det forklarer ikke alt. Vi er gode nok til å håndtere dette laget selv med 10 mann, så vi har en liten kolaps!
Fikk en liten "deja vue" til fjoråret... da hadde vi også solide 0-3 ledelse som FFK snudde til 3-3 i 2.omgang, men denne gangen berget vi poengene!!

Passe på å gi skryt til FFK-gutta og :-) Bra innsats, herlig "guts" i 2.omgang!

Full pott til badebyjuniorene etter 3 runder gutter, det er bra! 2.omgangen idag, legger vi bak oss!!!

Nå er det dessverre NESTEN 3 uker til neste kamp, av en eller annen grunn, men vi skal se om vi kan finne en motstander som vi kan møte i mellomtiden (om noen leser dette og har lyst på kamp :-), er det bare å ringe!


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar