fredag 17. februar 2012

Tap mot NIF

Treningskamper mot NIF er alltid morsomt, mye god "nabo-rivalisering" kommer til overflaten, og det er alltid litt ekstra prestisje i disse kampene.
DFI hadde tatt ut en 16 manns tropp, som ble kraftig endret den siste dagen pga sykdom/jobb og reise! Men heldigvis fikk vi på plass en 15 manns-tropp og stilte med følgende lag;
Startelver Mattis, Per Morten, Mats V, Robert S, Benjamin, Peder, Henrik A, Christian, Shami, Mikkel og Jørgen. På benken hadde vi Henrik S, Magnus H, Ole Magnus og Fredrik.

Helt subjektivt så tar DFI godt tak i en første halvtimen av matchen. Har god kontroll og det hele ser bra ut, men en DFI feil i angrep, fører til et kjapt brudd hvor Nesodden utnytter et DFI i ubalanse. Når DFI stopper i tillegg er uheldig og sklir i "feil" øyeblikk så setter NIF spilleren sikkert alene med keeper! 1-0 til NIF, og resten av omgangen (15 min) er helt og holdent Nesoddens!
Resultet står til pause!
Dfi gjør tre bytter i pausen, og litt rokkering på plasser. Bl.annet så får Shami sin etterlengtede plass på topp, og han trives godt som midtspiss. Utligningen kommer allerede etter 5 minutter, det er Henrik A som slår et frispark inn i 16 meteren, og der er det Magnus H. som vinner i luften!!!! stusser videre til Shami som setter kontant i mål! 1-1 var deilig!
En liten stund etter er det "deja vue" fra fjoråret.... vi er passive på en corner og på bakerste stuper det frem en NIF spiller og header i mål fra 2 meter! Markeringssvikt og Nesodden er igjen i føringen!
3-1 er en frekkis, Nesodden stjeler ballen som er på veg ut av DFIs banehaldel og ser en litt offensivt plassert Mattis i DFI-målet. Nesodden sender av gårde et skikkelig langskudd fra 30 meter, og selv om Mattis nesten er på den, rekker han ikke helt tilbake! Dette punkterer matchen, og det siste kvarteret er litt "sisten", mye feilpassninger og rare valg fra begge lag! Hyggelig alikevel å få en redusering til i siste spillminutt. Henrik S spiller igjennom til Ole Magnus, som lobber ballen lekkert over NIF-keeperen, og fastsetter sluttresultatet til 3-2 til Nesodden! Gratulerer!

Alt i alt, grei match/greit resultat. Vi har bestilt en returmatch, og satser på å spille den når grillsesongen er igang :-)

Nå er det 2 ting som gjelder.... Vinterferie for halvparten, treningsleir i Tyrkia for den andre halvparten! Beskjeden er den samme til alle, kos dere!