tirsdag 21. februar 2012

Reisebrev mandag

Solen skinner.... på oss!
Vi må innse at vi har hatt litt flaks, hele forrige uke var regn, og iskald nordavind... som vi merket tydelig på lørdag, men nå har vi hatt nok en deilig "sommerdag".. 16-17 grader og strålende sol! Det er godt å være på treningsleir!

Vi sliter fortsatt litt hver dag med logistikken, treningstider som endres i siste liten, busser som er litt forsinket... ingen større saker, men litt hver dag, gjør det litt "uforutsigbart". Tror ikke gutta tenker så mye over det, for vi løser det meste på beste måte, med litt improvisasjon og god vilje!
Uansett så er det praktfulle treningsforhold for oss, og vi ha jo ikke hatt det spesielt ok i vinter, så dette fortjener vi!

Gutta fortsetter på eksemplarisk vis, og det er en fryd å være på tur med dem. Litt småslitasje kommer nå, nevnte det så vidt igår... vi har nå gjennomført 5 økter siden vi kom ned, og alle tåler ikke det like bra. Litt strekker, vondter, gnagsår og annet, setter sine spor. Ellers bruker de mye fritid på å klippe hår.... det er nok en del som kommer til å slite med å kjenne igjen poden..... men her vil oppmann og skribent passe på å si at dette skjer ABSOLUTT 100 % frivillig og på eget inititiv blandt de som blir klipt, dette er ikke noe påtvunget rituale eller "jeg var nødt" greie!

Vi nærmer oss nå første treningsmatch, den går imorgen tirsdag klokken 15.00 (tyrkisk tid) og danske KØGE er erstattet med danske ROSKILDE (uklart av hvilken grunn) Kjetil plukker ut en kamptropp på 15-16 spillere ( også blandt juniorer fra a-stallen). Og på grunn av denne kampen, så får alle som IKKE spiller kamp en liten pause! Alle på treningsleiren (inkl a-lag) blir med å ser kamp!

Mange har i kveld vært avgårde utenfor hotellet (taxi-buss tur) til et av Tyrkias største shopping-senter, her finnes NIKE og Adidas konsept butikker i tillegg til masse annet (mcDonalds og KFC) og det er vistnok store "salgsplakater".... så vi skal ikke se bort fra at en del har kjøpt nye fotballsko!

Nå er det natta (tidligtrening igjen tirsdag før matchen...)
legge med noen bilder, og kommer tilbake i morgen.... natt! Natta!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar