søndag 12. februar 2012

Tap mot Fjellhamar

16 manns tropp dro avgårde til LSK-Hallen for å møte Fjellhamar søndag ettermiddag! LSK-hallen er jo et lite eventyr, stor varm fotball-hall med tribuner for publikum og full dommertrio sørget for en god ramme for denne kampen.
Kjetil/Iver setter opp i en 4-4-2, med følgende startelver. Mattis i mål (keeperne våre er fortsatt skadet), Henrik, TM, Mats V og Per-Morten bak, Karl, Fredrik, Christian og Mikkel på midten, Jonas og Thomas på topp! Da har vi Benjamin, marcus, Magnus H, Joachim og Mats L på benken.
Første 25 minuttene er relatvit jevne, men så går vi litt opp i limingen de siste 20 minuttene, Fjellhamar får score 3 ganger før pause og det er "tullemål", enkle feil på vår egen 1/3 del av banen, feil vi ikke skal gjøre på dette nivået. Utover dette så er det en litt "halvtam" forestilling, mangler liksom litt trykk.
Pause, pep-talken handler mye om å få inn balanse i laget, og spesielt om å få forsvarsfirer til å sideforskyve mer effektivt, og kanter som må balansere hverandre(offensivt/defensivt).
Jonas (som fortsatt er syk, må kaste inn håndkle) og vi går over til 4-3-3. Dette fungerer langt bedre og i 2. omgang virker det som vi har noe bedre kontroll. Vi må allikevel si at dette blir under pari for hva vi skal kunne prestere. For å sitere Kjetil, så tror vi ikke Fjellhamar synes dette var spesielt vanskelig, de fikk en komfortabel og fortjent seier.  2.omgang ender mål-løs og vi taper 3-0.

Vi savner "tæl og innsats" fra kampen mot Liungen. Det ble litt bedagelig, flere av gutta går for egen prestasjon, går for lenge og går seg fast. Etter hvert så har vi da heller ingen alternativ, fordi lagkompiser ikke går på de løpene de skal... planløst og litt giddalaust....

Torsdag er det Nesodden.... vi må opp på MINST det nivået vi hadde mot Liungen, om vi skal prestere og vinne på torsdag, gutter sørg for tenning!! Her er det mye prestisje...og husk... fotball er en lagidrett!

Nå parkerer vi denne kampen skikkelig godt inn på kontoen for "læring", det er lov i februar! Sørger for å finne noe positivt (en egen god prestasjon eller samhandling med en lagkompis) glemmer resultatet, møter på trening i morgen og sørger for å bygge opp tenningen for torsdag!

Gratulerer til Fjellhamar, idag var dere klart best!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar