Match-dag!
Nok en dag med praktfullt vær! Temperaturen er opp et par grader til, så vi har det halt strålende! Tirsdag er "tidligdag" på treningsfeltet, det betyr frokost 0730, buss 0830 og første treningsøkt 0900!
Gutta begynner å få rutinen, så morgenen går relativt bra på autopilot!

Kjetil har fullt fokus på dagens match, så treningen blir spisset inn mot dette! Gruppen deles inn og tenkt startelver drilles på "øvningsmoment". Spesielt offensiv dødball, hvor Kjetil har plukket frem noen gamle triks som har fungert bra før!
Tyrkia troppen på 22 er relativt redusert på grunn av småskader, flere av gutta sliter litt med sykdom og gamle skader (mye av dette var kjent før turen), men det er 5-7 stykker som skal stå over pga disse skadene. I tillegg så vil vi gjerne matche opp noen av gutta fra A-stall (veldig tett og godt samarbeid mellom a-stall og junior om dagen), det betyr at Henrik A, Matias I og Martin M. stiller på jr-kamp og dermed også treningen før kampen.
Lunch og avslappning før kamp!
Avreise til stadion og det blir litt "god og nervøs match-stemning" når vi kommer til et anlegg med gode garderober, stor tribune, butikk, stadion-ur med resultat-tavle og A-laget som tilskuere... (Halck var jo der, men vi hørte ikke noen "speaker"...
KFUM Roskilde fra Danmark er dagens motstander, og det er et fysisk robust dansk lag som entrer banen!
Vi holder stand i ca 15 minutter før Roskilde tar ledelsen med 0-1. Og selv om vi spiller bra (mye bedre enn vi har vært i de siste treningsmatchene) så har vi sett at Roskilde har "eid" kampen. Vi holder allikevel godt imot og byr på motstand i frem til det 30 minutt! Roskilde får ytterligere 2 kjappe mål i det 30 ende og 35 minutt (0-2 var "soleklar" offside i følge våre folk :-) og 0-3 skulle aldri ha skjedd.....
0-3 til pause er brutalt, men gir et godt bilde av kampen!
Vi gjør en del bytter i pausen, (vi er på treningsleir!!! ting skal testes) og avtaler er gjort både med gutter og A-lag!
0-4 kommer nesten umiddelbart i 2.omgang, men heldigvis så får vi en herlig redusering ved Martin Mccarty etter ca 10 minutter.... veldig bra prestasjon! 1-4
Den gleden ble utrolig kortvarig, når vi 2 minutter etter gjør en av flere personlige feil og Roskilde får score 1-5. Feil straffes utrolig brutalt når man møter gode lag!
Så får vi en ok DFI periode, Roskilde er nok "ferdige med kampen" og Kjetil pisker opp gutta i et høyt press og dette gir gode resultat. Vi spiller mye ball på Roskildes banehalvdel, uten at vi får uttelling! Og i siste spilleminutt får Roskilde dessuten et siste mål og fastsetter sluttresultatet til 1-6!

Brutale tall, men absolutt en indikator på forskjellen på lagene! Roskilde var gode! Kjetil hadde en prat med lagleder og de fortalte at Roskilde ligger på 4.plass i den høyeste Junior-ligaen i Danmark, så dette var ikke noen smågutter!

Dette er trening gutter! Dere får øve, dere får kjenne på hva som skal til for å hevde dere på G-19 lag! Husk at de aller fleste av dere har akkurat startet, dere skal/kan spille jr.fotball i 2-3 år til ;-)
Jeg synes faktisk at det var utrolig mye positivt å se, spesielt på innstilling og innsats, duell og løping! Vi har dessuten flere forsterkninger igjen hjemme i Norge!
Dette kommer til å bli bra!
Startelver var; Mattis, Henrik S, Mats, Marcus og Henrik A bak, Mattias I, Peder, Karl, Mikkel og Jonas på midten og Martin på topp!
Shami, Benjamin, Joachim kommer inn i pausen. I tillegg så kommer Magnus H inn på for DFI.

Halve uken har gått.... vi nærmer oss hjemreise, men det er litt igjen! I morgen har vi sen start.... trening fra 10.30 til 12.30 (2 timers økt...) og så fri resten av dagen.. og det er fortjent!

henger på noen bilder fra dagen idag...

Disse 7 er alle på "skadet" listen

Frode og Stein

3 fra A-stallen på tribunen

Start-elvern på hilserunde!

Mattis har vært veldig god i mål, og helt avgjørende for oss med begge våre keepere ute på skade!