mandag 20. februar 2012

Reisebrev søndag

Eller egentlig mandag... siden klokken har passert midnatt (for en stund siden)
Første hele dag, og den har gått strålende! Tidlig frokost, tidlig trening og alle var på plass ved avreise. Utrolig bra, og skryt til gutta! De har også funnet ut a det er de som tar vare på utstyr, baller og vann og sørger for at alt kommer med!
Ankomst treningsfeltet klokken 0900, og været er strålende... sol fra skyfri himmel! Det er ikke sommer, men Kjetil som stilte med langt undertøy (det VAR kaldt på lørdag :-))... angrer før det har gått et kvarter... og gutta koser seg i shorts!
Knallbra økt og en og en halvtime forsvinner på et øyeblikk!
Tilbake til hotellet hvor gutta har 3 timer til rådighet, før vi skal reise avgårde til økt 2.
Noen sover, noen klipper hår..... (ja, det er en god del som er igang med å endre sveis...) noen spiller, surfer på internett, går på butikken og noen (ledere) har funnet ut at det er utrolig deilig å legge seg en time i solen. Bedre enn man skulle tro (sammenlignes med en god vårdag hjemme, når man finner en krok i le, og kjenner varmen tar tak i kroppen... kongebra!
Tilbake til fotball, økt 2 for junior er en god spilleøkt, og vi begynner faktisk å se at noen merker kjøret :-), 2 økter om dagen er hardt arbeid om det gjøres skikkelig, og Kjetil er flink til å piske.

Hjem fra banen så har vi litt busskluss, halvfull buss som kjører og må snu.... men det ordner seg. Fint vær og god tid, ta kan de få styre litt... no problem!

Deretter en laaaang kveld, med "chillern", klipping.... middag og ikke minst TV-fotball (Forza Barca)!!

Klar for natten, og en aldri så liten sov morgen! Første trening 10.30 mandag....

Vi koser oss i Tyrkia!

putter inn litt bilder, 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar