onsdag 22. februar 2012

Reisebrev onsdag

På et ekstremt ustabilt nettverk.... forsøker jeg meg.... publiserer dette, for at dere skal vite at jeg ikke har glemt dere... og forsøker så å redigere opp til et fullt reisebrev..
for tredje gang.... så forsøker jeg meg :-) (jeg gir meg ikke så lett)

Idag var det lettere overskyet..og flere tittet nok på superundertøyet sitt på morgenen, men det var absolutt 100% unødvendig! Ukens varmeste dag, satte gutta skikkelig på prøve! Spesielt A-lagsgutta som hadde en litt tøffere økt, kjente godt på varmen! Kjetil og Frode var på forhånd enige om at onsdagen skulle gjennomføres med 1 økt.

Kjetil startet dagen med en gjennomgang av gårsdagens match, og på direkte spørsmål, måtte flere av gutta grave litt i hvordan de oppfattet matchen, og hva de tok med seg av personlig læring! Formen gjorde nok at alle gutta tenkte igjennom egne svar i tilfelle Kjetil skulle spørre!
Alt i alt, så er vi veldig fornøyd med mye av det som skjedde, og så fikk vi en del gode situasjoner som viser hvor hardt vi kan bli straffet ved personlige feil! Ikke minst innsikten i at personlige feil, blir lagets feil.
Deretter så hadde junior litt avslutningsøvelser, før vi kjørte en del intense 5.minuttermatcher 7 mot 7 på 1/4 bane! tenning....
2 timer i varmen kjennes, og det var en godt sliten gjeng som dro tilbake til hotellet for lunsj og restitusjon!

Ettermiddagen var satt av  til en fellesaktivitet, og de aller fleste ble med på en tur inn til ANTALYA. Ca 1/2 times busstur og gutta ble sluppet løs i millionbyen.... shopping og "bab" sørget for en happy gjeng på bussen tilbake. Kvelden ble brukt som vanlig... poker, svømmetur, og rolig avslappning! Noen fant nok frem til en "champions league" kamp også!

Torsdagen er ny kampdag...for junior! Gruppen splittes derfor av taktiske hensyn! Startelvern til Jr, har en rolig formiddagsøkt på hotellet/stranden (lett jogging, kombinert med taktikkprat), mens resten av junior blir med på A trening og hjelper til for å få til en "match-økt" for a-laget.
Deretter en kjapp lunsj, før vi reiser av gårde for nok en treningsmatch for junior!

I kveld så vi på Champions League mellom  BASEL - Bayern Munchen....
i morgen er det BASEL Jr . DFI Jr på Pappion Stadion i Belek! Avspark 15.00

det er jo kult, regner med at dette sørger for skikkelig tenning :-)

Må få lov til å kommentere at denne treningsleiren har bidratt skikkelig til å skape tettere relasjoner mellom DFI A-lag og DFI Jr. Gutta kjenner hverandre bedre, har sett hverandre på trening og match. Trenere blir tettere med hverandre, og dermed blir veien opp og ned mellom A-lag og Jr enklere. Flere får sjansen både på treninger og match, og det skal ikke være noe nederlag å spille junior-kamper! Snarere tvert imot! Det er ikke hvilket lag du spiller på som bestemmer hvor god du er, det er hva du gjør på og for det aktuelle laget og den aktuelle kampen! En god juniorkamp kan veldig fort være springbrettet til en kamp på a-laget! Da spiller det ingen rolle hvilken "stall" du tilhører! Dette er viktig for klubben og kommer til å bidra til at begge lag blir bedre!

Imorgen er det DFI Jr mot Basel, med hele A-laget og trener på tribunen... en god mulighet til å vise seg frem.... for den som har lyst (uansett om du allerede er i a-stall, eller gjerne vil dit)


Lykke til gutta!

1 kommentar:

  1. Lykke til med kampen ønskes fra gamletreneren som skal gå en lang skitur med Fredrik etterpå.

    SvarSlett