torsdag 23. februar 2012

Reisebrev torsdag

matchdag... igår så vi FC Basel - Bayern Munchen, champions league match på tv... idag er det FC Basel - DFI i Tyrkia... javel så er det vårt jr. laget mot deres U16 lag.... men alikevel!
Dette er stort, og gutta har store forventninger. (vi trodde vi skulle møte et U-19-2.lag, men vi møtte deres U16 førstelag)
Dagen starter som vanlig, med en stor god frokost. Været er som i går, overskyet på morgenen, men det klarner etterhvert, og det er "varmt".
A-laget drar av gårde på trenings-feltet (med de jr. gutta som ikke starter dagens jr.match) de skal kjøre formasjonstrening, og da vil Frode ha 11 mot 11, en herlig sjans for flere juniorer til å vise seg frem, både for a-stall og a-trener!
Kjetil vil kjøre en lett formiddagsøkt med sin startelver (pluss et par) og kjøre en god "pep-talk" for å få på plass hue på gutta ( vi låner litt gress av russerne som trener på hotellet)!

Deretter er det lunsj, før vi ( Frode og noen av a-gutta er med)  har avreise til Belek (Club Papillon) hvor vi skal spille mot FC Basel! Etter en busstur på ca 45 minutter, kommer vi frem til treningsanlegget hvor Basel ligger, og det er flott...
Vi blir tildelt en garderobe (skap, toaletter, dusjer, massasjebenk) og får utlevert håndkler og nøkler... det er klasse!
Etter en kjapp pep-talk i garderoben, går vi bort på banen hvor Basel-gutta er igang med oppvarming...
Herlig å se "et proft lag", alt fra utstyr til oppførsel og støtteapparat rundt. Det er nå vi får greie på at det er U16-laget deres (selv om ingen helt tror det de ser) 96 og 97 gutter som får selv Mats V. til å se puslete ut.
Praktfull bane, dommer kvartett og ambulanse på siden... blir ikke så mye proffere enn dette :-)

Det er vel egentlig aldri noe tvil om utfallet av kampen, og Basel får en litt heldig start, når de får tildelt en straffe allerede etter 5 minutter som settes sikkert.. 0-1 og på sidelinjen "frykter" vi at det kan blir for tøfft! Men....her skal gutta ha all ære! De står opp og tar tak, vi fører ikke kampen, men vi kjemper og jobber godt mot sveitserne og makter å holde unna i en halvtime, før Basel får sin 0-2 scoring den kommer etter en dødball. 0-2 står ut omgangen! Dette er absolutt respektabelt!
2.omgang er tøffere, vi spiller nå i motvind og Basel "tør" nok litt mer. Jeg synes allikevel at dette er en mer positiv kamp enn den vi hadde mot danskene. Basel putter 3 ganger i andre omgang og vinner komfortabelt 0-5.
Tror allikevel vi skal være ganske fornøyde, gutta bør ta med seg opplevelsen av å ha spilt mot en europeisk storklubb, mange var gode idag, og tok vare på sjansen. Noen hadde kanskje noe mer å gå på (det vet de best selv) og med all repekt så skal vi skjønne at vi alle har en vei å gå. Forskjellen på Drøbak og Basel er stor, men vi kan redusere den ved å jobbe hardt som et lag i en klubb!
Vi nærmer oss slutten på treningsleiren og virkeligheten (17-18 grader og motstandere som Basel) skal byttes ut med noen kuldegrader og motstandere som Ekholt og Ørje. Viktig å beholde viljen til å ville gjøre det bra! Det er to viktige kamper som må vinnes for at vi skal få muligheten til å ta oss til NM.

Nå er det natta... imorgen har vi siste trening på deilig grønt gress, før vi får en laaaaang fredag på hotellet frem mot hjemreise natt til lørdag!

Startelver var; Mattis, Henrik A, Mats V, Marcus, Benjamin bak. Mikkel, Peder og Magnus H på midten. Shami og Mattias Iversen på hver sin kant og Martin M. på topp!
Innbytter som alle fikk spilletid mot Basel var; Henrik S, Karl, Joachim, Thomas (I mål) Robert S, Ole Magnus, Jonas






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar