lørdag 25. februar 2012

Reisebrev fredag-lørdag

Det ble bare ikke tid i går, og nå har dere vel alle fått oppdateringer fra gutta som er kommet vel hjem... og sikkert har sovet i hele dag! Velfortjent!

Fredagen ble en relativt avslappende siste dag for junior! Sovmorgen (vi fikk flyttet treningen til 10.30) og en rolig treningsøkt, med god tid til oppsummering av Basel-kampen og treningsleiren generelt!

Tilbake på hotellet er det lunsj og avslapping før alle stiller på hotellets bane for å se A-laget i en alternativ treningskamp. I mangel på skikkelig motstand uten å måtte reise langt av gårde, har Frode heller bestemt at a-laget kjører en treningsmach mot Skeids telentfulle G16 lag (96), selvsagt ingen stor utfording, men allikevel et godt alternativt for å kunne øve på å føre macher, teste ut mønstre og få noe svar på offensiv taktikk tidlig i sesongen! Og selv om DFI- gutta tidlig punkterer kampen med 2 kjappe mål, så skal Skeids unggutter ha all ære for gjennomføringen av 2 x 90 minutter mot et 3.divisjonslag! Skeid-gutta er entusiastiske og viser spilleglede hele veien. Veldig bra, de kommer til å gjøre det bra i årets interkretsserie! Kampen ender 4-1 til DFI-laget uten at vi skal legge alt for mye i dette resultatet.

Deretter så er det avslapping, pakking og klargjøring for hjemreise..., 20.00 samles vi til middag, og litt uformell "quiz"... lederne har brukt litt tid på kveldene og snekret sammen en rekke spørsmål, som nok er mer utfordrende enn vi tenkte (det kan ha noe med tidsreferanser å gjøre....), men med Kjetil som eminent Quizmaster, så tar han alle gutta igjennom til godkjent resultat... med et lag som klare vinnere (20 av 26 poeng)
Dette laget blir så "indivduelle motstandere" i en ny quiz for å kåre en enkelt vinner... og etter to utslagspørsmål, hvor Leeds hjemmebane feller de fleste, så er det til slutt A-lagets keeper Lars, som stikker av med seieren etter å svare riktig på hvem som er UEFA's president.

Gutta får igjen et par timer til egen avslapping
0050... går bussen til flyplassen og vi er på vei hjem... årets treningsleir er over....

Etter en laaaaang og meget trang flytur, med ekstremt dårlig muligheter for søvn, så lander vi på Rygge hvor alle gutta antagelig bare vil fortest mulig hjem til egen seng :-)

Takk for en strålende tur gutter! Dere har vært meget hyggelig å være på tur med! Vi har tatt noen nye skritt i forhold til å bli et lag, i en klubb. Vi har lært masse av A-laget, både spillere og lagledere, ikke minst har vi blitt godt kjent! Det lover veldig godt for videre samarbeid
Vi har fått en ny målestokk (FC Basel), Kjetil vil kopiere og lære mye :-) og vi er klare for å hjelpe til!

Vi tar fri i morgen søndag, vi trener mandag 20.30 i Ås-hallen! (Vi får låne A-lagets treningstid) og så kjører vi igang mars, nå er starter det for alvor...med ny giv...
Nå er det en ting som gjelder guttter... NM-kval og seriestart er ikke langt unna, vi har 2 lag påmeldt på begge deler, så vi trenger 30 gutter på trening! Alle som har "tatt det litt rolig i vinter", nå er det på tide å starte :-) Keepere, nå er vi igang. Vi har keepertrenere på plass på mandagstreningene, det er egen keepertrening for alle 11 keepere på torsdager...

Velkommen mandag!
Og igjen *takk for turen*!!!  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar