torsdag 15. august 2013

Tung start på høsten for Jr1

I og med at vi utsatte forrige runde, så var onsdagens kamp mellom DFI og Sprint/Jeløy høstens første for vårt junior 1 lag. Vi er sterkt preget av at vi ikke har fått alle hjem fra ferie, og flere av gutta har bare så vidt begynt på trening etter sommeren. Geir mønstret følgende lag; Christian L i mål, Joachim U, Mathias LD, Henrik A, Lars i bakre firer. Håvard, Fredrik og Matias K på midten. Mathias S, Tora og Henrik J på topp! Benken var da Robin, Mohammed, Magnus M, Simen og Jonas (98). Vi går ut med en oppfatning om at vi skal møte et defensivt lag, som skal gå for kontringer fra start, men blir tatt skikkelige på senga av et ultra offensivt og aggressivt Sprint-lag… noen som betyr at vi sliter med å omstille og får første mål imot allerede etter 7 minutter… Når sprint i tillegg øker til 0-2 i neste angrep så ser det skikkelig stygt ut for badebygutta! Men…. All ære til gutta!! De jobber seg sakte, men sikkert inn i kampen og tar etter hvert over styringen. Flere gode sjanser (bl.annet et i tverra fra Henrik Jensen, og et par gode langskudd fra Håvard og Fredrik hadde fortjent bedre sjebne, men resultatet står seg til pause! Ett bytte i pausen, Robin inn for Joachim. 2 omgang starter meget bra for DFI, vi har fått god struktur i laget, og er langt mer aggresive. Vi produserer flere sjanser og etter 52 min får vi betalt!! En lekker crosser fra Henrik Jensen, går over hele forsvaret til Mathias S. som brenner til på direkten på bakerste! MEGET FORTJENT 1-2!! Men vi sliter med å få utligningen, og selv om vi trykker og bytter (Mortvedt inn for Fredrik, Jonas inn for Tora, Simen inn for Håvard, Mo inn for Jensen..) Så får vi ikke mål… Kampen ender 1-2 til Sprint/Jeløy, og vi har fått en tung start i jakten på KM! Positivt at vi står opp og tar tak i kampen etter en dårlig start! Men dette må vi lære av!! Tenningsnivå må opp flere hakk FØR kamp! Ikke midt uti… Gult på Tora