lørdag 24. august 2013

Tirsdag...

to kamper med juniorer innvolvert...

DFI jr 2, Fikk besøk av Trosvik, hjemme på Ullerud og en spennende kamp endte 2-2. Geir mønstret følgende tropp;
Harald i mål, Jacob, TM, Marius og Joachim i forsvarsfireren. Adrian T, Simen og Magnus M på midten og Henrik, Mohammed og Antony på topp! Jørgen og Eirik (98) på benk.

En jevn kamp, hvor DFI tar ledelsen (ved Joachim U), men Trosvik utligner rett før pause! Når Trosvik går i ledelsen rett etter pause, er det bare å brette opp ermene og vi får vår utligning på straffe midtveis i 2.omgang! Trond Marius setter straffen!!

kampen ender 2-2

I tillegg så er flere juniorer, Lars, Mathias LD, Henrik J og Fredrik fra Junior stall, i tillegg til  Lien, Peder, Mikkel og Ulrik fra A-stallen i Gresvik (Fredrikstad) å spiller Rekrutt-kamp.
Den ender dessverre 0-0 etter en relativt jevn første omgang, men en 2.omgang hvor DFI overkjører Gresvik uten å klare å score!