søndag 4. august 2013

Da starter vi opp høstsesongen!!!

Alle er ikke tilbake fra ferie enda, noen har faktisk litt ferie som kommer...

Det aller viktigste nå....

Vi har 3 lag i seriespill, og sesongen starter onsdag 14 august med 3 kamper SAMME DAG, derfor  viktig at vi nå kommer oss på trening, og aller viktigst... sørg for at du er tilgjengelig for kamp onsdag 14 august!!

Lag uttak kommer så snart vi har oversikt! Vet du at du er borte den 14 august? Gi beskjed snarest!!

Så litt praktisk...

Vi har "mistet" Peder, Mikkel og Thomas opp til A-stallen. De trener fast på A-laget fra og med nå, og får hoved kamparena på rekrutt (5.div), samt sikkert en del innhopp på 2.div arenaen! Gratulerer til gutta!

Vi kommer til å få ytterligere ansvar for rekrutt (5.div), så mange fler vil få muligheten til å vise seg frem der, her gjelder det å vise "fremføtter"...om du har lyst, og tror at du fortjener en sjans... si ifra og vis at du vil på treningene fremover

Andrè Bergdølmo skal være med fast på en juniortrening i uken, samt se mye juniorkamper i høst, hensikten er å være spillerutvikler samt bidra med faglig tyngde inn mot junior-gruppen! Ikke minst så er dette et solid bidrag i å binde sammen sr og jr, og dermed kanskje et enda tettere bånd mellom a-lag og klubbens talentarbeid.
Når vi nå har sendt opp tre spillere til senior, så er det også naturlig at vi tar opp flere fra 97-98 kullene i juniorstallen. Geir holder dialog mot disse miljøene!
Ta godt i mot unggutta som dukker opp etterhvert!

DFI Fotball har tatt frem en "klubb-genser" som ALLE fra A-lag til smågutter skal ha for å vise samhold og bygge klubb! Genseren er sterkt sponset og koster kun 200 kroner for DFIs spillere. Vi på junior tar dette over lagskassen (dere er flinke til å jobbe) så genseren deles ut gratis til dere på en trening! Brukes til og fra trening. Når dere er på "klubb-oppdrag", stiller på kamper/cuper, er på A-kamper osv osv

Fotballskolen neste uke.... trenger instruktører!! en ukes jobb sammen med flere av A-lagsgutta, 500 kroner dagen for de som får jobb! Søknad inn til Lasse!! SNAREST!!!

Jeg har fått en del innspill på gutter som har tenkt å begynne igjen, eller som har tenkt til å trappe ned.. eller satse hardere...
Jeg trenger å få en NY beskjed fra dere som har "snakket om" at dere vil begynne igjen, eller gi dere, hva tenker du om høsten?

Husk også at DFI Jr er hovedressurs i A-lagets hjemmekamper i høst! Vi trenger 5 voksne vakter til HVER j\hjemmekamp i tillegg til 5-8 juniorgutter som hjelpemannskaper! Sender ut melding om dette etter hvert !

Minner igjen om "badebycup" som vi arrangere den 7 september... her blir både foreldre og spillere involvert!

Så til slutt....
Vi trenger flere foreldre som MÅ stille opp! Spesielt rundt DFI3!! Ivar går inn som trener, men kommer til å trenge hjelp til utstyr/dommerkort etc! Bra om du snakker med mamma/pappa om å stille opp!!

Mye info på en gang... og jeg har sikkert glemt noe...!!!

Vi ses gutter!
  





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar