lørdag 24. august 2013

Onsdag...

Kråkerøy - DFI 3
3.lags gjengen har vokst de siste ukene, og det skyldes at Ivar har kommet inn i trener-teamet og sørget for at det blir fokus på denne gruppen også på trening! I tillegg har Christian W tatt på seg oppmannsrollen, og da har vi et bra team rundt laget. Det var kun Christian som var med rundt laget på denne kampen, da Ivar var opptatt!

En skikkelig morsom fotballkamp, hvor DFI dessverre ble hengende litt etter fra start, endte til slutt 7-6 til Kråkerøy... iflg dommeren... selv om vi ikke kom til mer enn 7-5...

Christian mønstret følgende lag;
Thomas R i mål, Steffen, Adrian BN, Christian BS og Adrian R bak. Jørgen, Aleksander, Joakim E og Sebastian på midten, Dino og Jonas S på topp! Sivert og Tobias på benken!
Kråkerøy er som nevnt tøffest i starten og er opp i 3-0 før vi får første nettkjenning, 3-1 i 33 min , og det er Jonas S eter assist fra Adrian R. Når Sivert legger på til 3-2 5 minutter senere er det full fyr i kampen igjen. Assist Aleks.
Kråkerøy utøker til 4-2 etter 47 minutter, før Aleks igjen reduserer til 4-3 etter 51 (assist Jonas).
Irriterende nok så øker Kråkerøy til 5-3 på et langskudd 2 minutter etter det igjen.

Etter 60 minutter så er vi igjen oppe å reduserer til 5-4, Christian slår et frispark, som keeper må gi retur på, og den snapper Christian opp selv og setter i mål!

Så setter Kråkerøy 6-4 og 7-4, før Christian fastsetter sluttresultatet til 7-5 (assist Jørgen)...

dommeren fans som sagt et mål til, men vi har ikke noe oversikt over et slikt....

En artig kamp som bølget frem og tilbake, Kråkerøy kom best i gang, men gutta kjempet seg inn i kampen. Laget (joakim E og Steffen) pådro seg noen gule kort, og dette viser at de ga alt hele veien! Etter å ha startet kampen i 4-4-2, la vi om til 4-3-3 i begynnelsen av 2.omgang og vi løftet laget høyere opp på banen. Kampen fikk nytt liv, men det ble for tungt å holde dette hele veien inn! Både publikum og gutta hadde en morsom kamp!

Christian

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar