lørdag 24. august 2013

torsdag

Ørje/Mysen - DFI1

Tøff kamp på Marker KG, mot et Ørje/Mysen lag som har startet utrolig bra på høsten! Laget har fått litt forsterkinger fra andre klubber i indre Østfold og har startet høsten med seier 1-4 borte mot Tistedalen og 5-1 hjemme mot Lisleby.

Geir mønstret følgende lag;
Joakim L i mål,  lars, Mathias LD, Henrik A og Robin i bakre firer. Fredrik, Håvard og Matias K på midten og Mathias S, Tora og Henrik J på topp! Benken var da Adrian T, Magnus M, Jacob og Joachim!

En fantastisk ramme (det er det alltid i Ørje!!) med speaker, publikum, kiosk, grill. En A-kamp verdig, skaper et trykk som man skal være tøff for å stå imot, og vi får en vanskelig start, men gutta står imot! Det skapes store, sjanser.. kanskje mest mot DFI i begynnelsen, men det blir ikke mål! Intensiteten holdes oppe og det er flere situasjoner som er på kanten og det sees også i kamprapporten! 3 gule til Ørje/Mysen og 2 til Drøbak sier sitt!

Etter 65 minutter scorer Mysen, og 5 minutter etter putter DFI (Adrian målscorer, Jensen Assist)

1-1 står seg til slutt!

DFI har flere STORE sjanser til å gå opp i ledelsen i slutten av kampen, men alt i alt er nok 1-1 et bra bilde av en INTENS god fotballkamp mellom 2 gode lag!

Vi tror ikke mange drar fra Ørje md poeng i høst!

Takk for kjempearrangement, dette kan dere!!