tirsdag 27. august 2013

Solid resultat!

Tirsdag kom FFK2 på besøk til Drøbak, og kampen G19 kampen mellom DFI1 og FFK2 var satt opp på en bra, nyklipt Seiersten bane!

Geir mønstret følgende tropp;
Christian i mål, Lars, Henrik A, Mathias LD og Robin i bakre firer. Håvard, Fredrik og Matias K på midten og Mikkel, Henrik og Adrian T på topp! Benken var da Joachim, Magnus M, Andreas og Mathias S.

FFK 2 er jo egentlig guttelaget til FFK, så det er stort sett 97 gutter som kommer, men det er et teknisk og godt fotball-lag. Og absolutt ikke et lag man skal undervurdere.
Kampen blåses i gang og det er faktisk nesten 50 personer på tribunen, så det er hyggelig! Det er et relativt nøytralt kampbilde til og begynne med. DFI har kanskje et visst overtak, men det er ikke veldig overbevisende første kvarteret. Vi har vært litt der i det siste, det tar litt tid å komme i gang... Etter ca 20 minutter, så rives Mikkel i armen på et løp innover i banen, og dommer blåser et klart frispark.... på "Fredrik-avstand"... 22-25 meter....
Fredrik stiller seg opp, sikter, og skyter i mål! Fredrik perle.... den lå liksom i luften.... Video-kamera var zoomet inn.... 1-0 til badebyjuniorene!!
Dette var det vi trengte, etter målet så løfter vi oss, ting går mer vår vei, vi tror mer på det vi gjør og sakte, men sikkert spiller vi oss til flere sjanser...
På ca 30 minutter er det klart for neste, denne gangen er det Robin som kommer på et herlig offensivt løp og "brenner til" med en knallhardt skudd fra skrått hold og 6-8 meter... keeper må gi retur, og der er Adrian påpasselig fremme og kan dytte inn 2-0.... og vi på tilskuerplass er sikre på at poengene blir i Drøbak :-)
Pause
Det er et selvsikkert lag som kommer på banen etter pause, og fortsetter å trykke. Vi har ikke spilt mer enn 5 minutter før det er klart igjen. Mikkel stikker igjennom til Adrian som setter kontrollert til 3-0..
Geir starter med bytter, og etter hvert så kommer alle inn på, Joachim inn for Robin, Sørensen inn for Matias S, Magnus inn for Fredrik og Andreas inn for Lars.
Og innbytterne markerer seg, etter 60 minutter er det Joachim som får gleden å sette 4-0 etter assist fra Mathias S og Adrian T (ja dere får assist begge to :-)), og kort tid etter er det klart for "spikern" når Sørensen for sette 5-0 (assist Adrian)
Etter dette så detter både konsentrasjon og intensitet betraktelig, og det er mest en transportetappe mot full tid... og da skjer det som nesten alltid skjer, litt sløvhet "gir" FFK en redusering til 5-1.... , men nærmere kommer aldri unggutta fra plankebyen!

5-1 gutter, nå er høsten i gang. Vi kom litt skjevt ut, men jeg er sikker på at alle lag kommer til å få sine feilskjær... så la oss holde humør, vilje og tæl på topp!! Så lir det en spennende høst!

Gratulerer med høstens første seier, det er ikke den siste!!

PS... dagens DFI-gutter er uten tvil..... STOPPERNE, Henrik A og Mathias LD... kongematch på begge!!! Og så kommer vi ikke utenom 2 mål og 2 assist på Adrian!! Herlig!