fredag 7. juni 2013

Fryktelig kjedelig tap for Trosvik

2. laget dro til Trosvik i Fredrikstad torsdag kveld for å prøve å komme seg litt ovenpå igjen etter Lisleby-kampen.
Og vi må si at det hele startet veldig lovende.
Vi trykka dem bakover i hele 1. omgang og det haglet i stolper og tverrligger og like utenfor. Det var jo et stort under at det ikke ble mål.
I andre omgang fortsatte vi presset selv om Trosvik nok kom noe mere med i spillet. De gangene Trosvik kom et stykke oppover ryddet forsvaret vårt opp i stor stil.
Dommeren delte ut innkast etter annenhver gang prinsippet og kom vel sånn noenlunde unna med det. Det som var værre var at det kom kampen igjennom en rekke tvilsomme offside-avblåsninger på våre spisser. Det er ganske sikkert at vi ikke var det hver gang. I tillegg toppes det hele med at Trosvik 10 minutter før slutt får sitt vel eneste skudd innenfor stengene godkjent etter en soleklar offside, det blir jo litt sært.
Det ble nå stående 1-0 i boka, og det føles veldig urettferdig. Men det er vel dette som er sjarmen med fotball som de sier. Alt kan skje.
Gutta skal ha ros for at de sto opp og kjempet, det er stor forbedring fra forrige uke. torsdag kveld var vi rett og slett gode. Men så er også Lisleby en helt annen greie enn Trosvik.