onsdag 19. juni 2013

Ikonisk seier over Lervik !

Seriøst; Vi var i ferd med å gå på en av de vanlige blemmene hjemme mot Lervik.
Vi tok som vanlig tak i spillet fra start og hadde vel et lite grep om kampen i første omgang. Men vi klarer ikke sette sjansene våre og Lervik får 2 billige mål mot oss.
0-2 etter første omgang altså og vi er egentlig ikke så nær scoringer heller selv om vi har et par rett utenfor og en i stanga.
I andre omgang presser vi på enda mer og Lervik får gradvis kjørt seg mer og mer i sitt forsvar. Vi stanger og stanger, men kommer ikke skikkelig gjennom. Tiden går og etter 35 min i 2. omgang står det fremdeles 0-2.
Så løsner det endelig. Joachim er omplassert til midtbanen og sniker seg inn på bakerste stolpe på en corner fra Johannes og stanger inn redusering til 1-2.
Nå går det 5 minutter så blir det ordentlig hurlumhei inne i forsvaret til Lervik som ender med at Joachim får pirket ballen videre til Jørgen som utliner til 2-2.
Etter ytterligere 4 minutter er det ny corner. Lervik har helt glemt hva som skjedde for noen minutter siden og vi får reprise med Johannes som legger den på hodet til Joachim som igjen stanger den inn.
På under 10 min snur vi 0-2 til 3-2 helt på slutten av kampen.
Etter mange kamper med stang ut må vi vel si at dette smakte fortreffelig.
En bra kamp å ta med seg inn i sommerferien.
Gratulerer alle sammen gutter. Dette var en arbeidsseier som alle bidro til. Skikkelig hard jobbing i 90 minutter ga resultater !