søndag 16. juni 2013

Uavgjort i Råde !

Vi spilte en hengekamp mot Råde med 2. laget søndag kveld.
Det ble en merkelig kamp.
Vi tok tak i kampen med en gang og kjørte over Råde. Ganske fort tok vi ledelsen 1-0 ved en fiks flikk fra Ulrik etter en assist fra Jonas.
Like etterpå kunne det stått 2-0 etter nok et pent angrep. Dette smakte av mange mål og overkjøring.
Av en eller annen merkelig grunn slapp vi Råde litt inn i matchen og dommeren lot dem utligne på et mål som for alle tilskuerne så veldig ut som offside.
Litt senere i omgangen hadde vi tatt godt tak i kampen igjen og gikk på til 2-1 da Jonas plantet ballen opp i nettaket etter en corner fra Johannes. Vi kunne godt ha øket både 1 og 2 ganger til før pause, men det ebbet ut med 2-1 ved omgangens slutt.
2. omgang startet som den første med bra Drøbak-press, men vi fikk ikke hull på byllen.
Så skjedde det vi har sett før i våres. Vi rakner litt og slipper motstanderen til i generøse lag. Råde får nok en scoring som de aller fleste ville karakterisere for offside. Og dermed var vi like langt.
Herfra og inn ble det Hawai-fotball til den store gullmedaljen og vi var ikke patent i alle lagdeler. Forsvaret vårt slapp til motstanderen litt vel lett og Råde hadde 2 stolpeskudd.
Alt i alt var vel 2-2 et helt greit resultat ettersom vi forærer bort ganske mye siste 20 minuttene.
Vi kunne avgjort det hele tidlig, men Råde kunne vel så gjerne avgjort på slutten.
Litt skjerping så vinner vi den siste kampen til uken.