fredag 7. juni 2013

Oppskriftsmessig seier for DFI1

Fredag spilte vi allikevel kampen mot Greåker hjemme på kunstgresset. Kampen ble først gitt oss på walk-over, da Greåker ikke kune stille lag onsdag, men på forespørsel fra greåker, så gjorde vi en jobb for å få SPILT kampen...

En del forfall en fredag kveld, men vi mønstret en bra tropp. Start11ern var Joakim L i mål, Thomas S, Andreas, Trond Marius og Lars i bakre firer. Håvard, Fredrik og Matias K på midten og Mikkel, Haakon og Mathias S på topp. Da hadde vi Ulrik, Adrian T, Joachim og Johannes på benken.

Vi tar umiddelbart tak i kampen, og har et stort spillemessig overtak. Det aller meste foregår på Greåkers banehalvdel, men vi er ikke heldige foran mål... flere store sjanser, men mål blir det ikke.
Ca midtveis i omgangen får vi allikevel "hull" på byllen! Et herlig løp fra Thomas S som drar seg helt ned mot dødlinja og smeller inn et hardt innlegg som en uheldig Greåker-spiller likegodt ekspederer i egen goal.... og 1-0 til DFI! Et par angrep etter så får vi neste... og det er et lekkert spillemål... Håvard slår en lekker 45 grader ut til Haakon som plasserer meget kontrollert opp i krysset til 2-0..

Da tror vi at vi har fått i gang en liten "målorgie", men det blir helt tørt.... vi fortsetter å styre kampen, men flere mål blir det ikke!

Pause.

2.omgang er Greåker en tanke mer aggresive, og tempo på matchen er dratt ned på "sakte fart" og det er ikke spesielt mye som skjer.....
tiden går og går, men ingen ting skjer.....på laaang tid,.... men så..etter at kameramann visker noen ord om å hive inn på litt nye bein, og etter hvert kommer byttene... Joachim inn for TM, Ulrik inn for Mathias, Adrian inn for Håvard og Johannes inn for Strypet!
i det 72 minutt får vi endelig en oppfølger, det er en corner, Fredrik slår, Ulrik stusser videre og på bakerste stolpe dukker Joachim opp og nikker inn 3-0... det var på tide!!!  Vi løfter oss litt mot slutten igjen og får en del situasjoner med gode sjanser på en GOD greåker-keeper... verdt å nevne et herlig kontrollert langskudd fra Ulrik som smeller i tverrliggeren fra 28 meter.... den hadde fortjent å gå inn!
I det 82 minutt kommer kampens siste mål, og igjen er det DFI som scorer... Lars kommer hurtig opp på vår venstreside og lekkert lekkert inn til Mikkel som får skutt uforstyrret fra 17 meter ned i hjørnet og fastsetter sluttresultatet til 4-0!
Velfortjent og ikke et mål for mye... dette burde ha vært mye større sifre, men greit nok!

DFI's gutter er fortsatt ubeseiret i årets KM-serie og leder med 16 poeng på 6 kamper!