tirsdag 25. juni 2013

Badeby-cup!

GUTTER, DETTE ER VIKTIG!!

DFI-Jr, skal arrangere årets BADEBY-CUP for 5-er lag lørdag 9 september! Planlegging, påmelding av lag er allerede i gang, og selve dagen blir en STOR dugnad med alle junior spillere og en forelder pr spiller som arrangører!
Dere spillere blir fordelt på ulike oppgaver, alt fra parkeringsvakter, til dommere. Denne fordelingen kommer senere...

Men ALLER viktigst akkurat nå er;

VIS DETTE INNLEGGET TIL MAMMA ELLER PAPPA!

Margaret (mammaen til Ole Magnus) har tatt på seg jobben med å være turneringsleder, Ole (pappaen til Simen) er koordinator og tilrettelegger. Lasse er med i arr.kommite, men vi kommer til å trenge flere, mange flere.
Har erfaring med at det er relativt vanskelig å få noen til å melde seg, så derfor tar vi nå " den militære" metoden og setter opp et antall arbeidsoppgaver som;
Sponsing, Servering, Sekretariat, Vakter, Kasser/Økonomi, Dommer, Parkering, Rydding
Deretter setter vi opp noen ansvarlige og vi melder dere frivillig på et ansvarsområde;

Vi skjønner også at ikke alle KAN stille den 7 september, derfor er det så bra at en del arbeid må gjøres på forhånd, slik at alle får sjans til å bidra... det deler du med de som er  i samme gruppe som deg!

Du får beskjed om hvilken gruppe  du skal delta i, fra en av oss tre i Arr.kommiteen... Margaret, Ole eller Lasse!
Ps.. skulle du ha en preferanse til hva du vil gjøre, kan du selvsagt melde fra om det umiddelbart, eller bytte etterpå, men det må du ordne selv

Inntektene fra denne turneringen går UAVKORTET til våre barns fotball-aktivitet!! Så her er din sjans til å bidra sammen med JUNIOR, samtidig som vi lager årets beste 5-er turnering!!

LASSE

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar