Bak fra venstre, Ulrik, Joachim, Trond Marius, Jonas, Thomas, Jacob, Simen og Robin
Foran fra venstre; Henrik, Mohammed, Johannes, Harald, Christian og Adrian!
Tirsdag 11.juni
I kveld skulle DFI Junior 2 ut i kamp mot den suverene serielederen Gresvik.
Med tanke på de siste resultatene og marginer i mot hadde i  hvertfall undertegnende bange anelser om utfallet av denne kampen.
MEN – Vi startet opp i et forrykende tempo med flotte kombinasjoner som både gikk fra forsvar til midtbane og så til angrep. Vi varierte med småspill og mange fine langpassninger.
Geir stilte med følgende lag: Harald, Thomas S., Joachim, Trond, Johannes, Mohammed, Simen, Christian, Adrian, Ulrik og Jonas. Innbyttere: Jacob, Henrik H. og Robin.

Allerede ett minutt ute i kampen kom dagens første mål og ikke overraskende etter spillets gang, var det DFI som scoret.
Målscorer Adrian etter passning og assist fra Jonas.
Storspillet fortsatte og man skulle tro det var DFI 2 som var den suverene serielederen og ikke Gresvik.
Etter 11 minutter ble vi tildelt frispark skrått rett utenfor sekstenmeterhjørnet. Johannes ekspederte frisparket rett i mål etter en liten stuss fra en motstanders hode.
Veldig fortjent 0-2.
Spillerne fortsatte storspillet og vi produserte flere sjanser som fort kunne ha resultert i flere mål.
Litt over midtveis i omgangen begynte spillet å jevne seg noe ut. Spillet bølget frem og tilbake uten at de store sjansene ble skapt.
Mot slutten av omgangen fikk Gresvik tildelt noen cornere (flere feilaktig dømt mener vi, men slikt jevner seg ut i en kamp) og på en av cornere klarte vi ikke å avklare ballen før en Gresvikspiller headet inn redusering til 1-2.
Pause med stillingen 1-2.

Geir gjør ett bytte i pausen: Jacob kommer inn for Simen.
Andre omgang startet ganske likt som første omgang startet. Flotte kombinasjoner og overlappinger.
Aggressive og lojale mot spillesystemet hvor vi fører kampen de første 10 minuttene av andre omgang.
Ulrik var i fart innenfor sekstenmeteren og skulle sette et skudd da han blir soleklart felt.
Ulrik ekspederer straffen selv og setter den utagbart nede til høyre for keeper. Vi er oppe i ledelsen med 1-3. Helt fortjent etter 56 spilleminutter.
Geir gjør nok et bytte og Robin kommer inn for Mohammed.
På en av sine sjeldne turer innenfor sekstenmeteren blir Gresvik tildelt et straffespark. Et veldig billig straffespark synes vi. Gresvik reduserer til 2-3.
Spillet begynner å utjevne seg litt og på en av sjansene scorer Gresvik igjen og stillingen er plutselig 3-3.
Vi er inne i en utrolig spennende fase av kampen. Spillet bølger litt frem og tilbake, men Gresvik begynner å sette oss veldig hardt under press.
Geir gjør sitt siste bytte for dagen og inn kommer Henrik H. for Johannes.
Vi fighter og kjemper – denne kampen skal ikke vi tape er innstillingen.
Vi blir tildelt et frispark i det 80. minuttet og Adrian melder seg som eksekutør. Han setter et knallhardt frispark til venstre for keeper – utagbart for dagens Gresvik keeper og stillingen er 3-4.
Puuuh….
De siste 10 minuttene blir kun en kjemping for å holde på ledelsen og spillerne leverer utrolig god kampmoral og klarer å ri av stormløpet fra Gresvik.
JJJ

Alt i alt – en veldig fortjent seier for DFI og gratulerer til spillerne for en kjempekamp og ikke minst at de coaches veldig bra fra sidelinja med Geir og Erlend i førersetet.