mandag 27. august 2012

Uavgjort mot Trosvik!

Nok en gang en "tøff kamp", men slik skal det være i et KM-A. 4.serierunde og Trosvik kom på besøk til Frogn KG. Trosvik kommer med 7 poeng i sekken på 3 kamper, så ingen tviler på at det blir match.

Iver/Kjetil har satt opp følgende 11'er, Espen i mål, Benjamin, Henrik A, Robert og Mattis bak, Fredrik, Peder, Tora på midten og Andre, Ulrik og Jonas på topp!
Vi var altså tilbake i vår velkjente 4-3-3 formasjon og tanken var høyt press! Benken bestod av Shami, Christian, Mikkel, Henrik S og Espen S.H.

4-3-3 og høyt press var planen... gjennomføringen var der innimellom... men vi var ikke gode til å holde press. Det ble ermed en litt merkelig 1.omgang hvor spillet gikk mer frem og tilbake enn vi hade planlegt!
Ulrik hadde en suser i stolpen tidlig i omgangen, men de hadde også Trosvik!
Omgangen ender mål-løs, selv om vi hadde flere store sjanser til å sette både et og to....

2.omgang starter med samme mannskap som avsluttet, og instruksene er nok enda tydligere på at vi skal ha på plass det høye presset. Første bytte kommer tidlig, etter 5 minutter av omgangen er det Fredrik som takker for seg, og inn kommer Christian! og like etter for vi et par Hawaii-minutter....

Først får Trosvik en scoring, når deres venstrekant runder forsvaret på yttern og går langs dødlinja og scorer fra 5 meter og død vinkel... høyst irriterende ligge vi under 0-1...
Jeg har ikke fått sendt avgårde melding engang før vi utligner... litt klabb og babb i Trosviks 16 meter og Ulrik får to sjanser, den andre sitter og vi er like langt 1-1
2 kjappe bytter til på 56 minutter, Mikkel inn for Tora og Shami inn for Jonas.
DFI trykker til og 2.omgang blir en skikkelig trykk mot Trosvik, som står imot. DFI har definitivt spillet og de fleste sjansene, men Trosvik kommer på en del kontringer og de kan være skumle nok.
Henrik S kommer inn for en ferdigløpt Andre og etterhvert får vi også på Espen SH for Mattis.

Kampen ender uten flere mål, og Trosvik er meget fornøyde med å få med seg et poeng, og vi kan vel være tilsvarende missfornøyde. Denne kampen burde vi vunnet! Vi hadde spillet og vi hadde lest sjanser.
Ingen spesielle profiler som utpeker seg veldig spesielt idag, laget presterer OK, men vi må ville litt mer for å avgjøre denne type kamper litt tidligere...
Uavgjorte kamper gir for få poeng til å henge med i toppen, så vi må heve oss litt!

Nå er det A-laget i morgen og 2.laget torsdag, vi håper på seier i begge de kampene! Still på Seiersten i morgen, og de som ikke spiller er velkomne på KG torsdag etter trening!

en liten ting..... 3 gule er i og for seg greit....men minst to av de kom på kjefting.... det er veldig UNØDVENDIG.... flere av dere nærmer seg karantene, det kan bli dyrt for oss!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar