onsdag 22. august 2012

Stang ut ble omsider stang inn og 2-2

Fotball er ikke alltid sånn at det beste laget vinner. For mot Rapid var vi både et og to hakk bedre i det meste av kampen, men hva hjelper det når vi hverken har flaks eller dyktighet nok til å sette ballen mellom stengene. Hvis vi skal ramse opp alle sjansene vi hadde på denne siden, så hadde det blitt et laaaaaangt innlegg. Men vi oppsummerer istedet kort. Vi tar ledelsen 1-0 på en praktfull suser fra Joakim E. Kvarteret ut i andre omgang skårer Rapid to kjappe mål, og legger seg så i forsvar med alle mann. Det holder nesten inn, men fem minutter på overtid skaller Trond Marius inn en corner og dermed blir det 2-2.

Vi spiller en relativt god kamp, men er nok litt preget av at vi ikke har spilt kamp på to måneder. Men de aller fleste av gutta står til godkjent + på spillerbørsen.  Hvis jeg skal ta frem to, så mener treneren at Shami gjorde en god figur. Han tok defensivt ansvar når backene gikk i angrep, tok sikring når stopperne gikk opp på dødballer, og vant flere dueller bakover på banen. I tillegg pratet han, gjorde enkle valg og spilte ballen langt oftere enn han pleier. Ellers spilte Espen Halvorsen en gjennomført god kamp, både på back og midtbane. De få gangene han misset, mente Helge at det måtte være Espen Skar som gjorde de feilene...

Men til alle gutta!!! Dere er en topp gjeng å dra på kamp med. Gode holdninger og null tull selv om det går oss litt i mot. Null gule i dag, det står det respekt av. For vi kunne fort gått sure og gitt opp. Men det gjorde dere ikke, og det gav oss et poeng i sluttminuttene.