torsdag 16. august 2012

seierrrrr!

torsdag 16 aug, Frogn Kustgress, 2 serierunde G19 KM-A, DFI -Korsgård...

Benjamin må kaste inn håndkle og melder forfall, Jørgen kalles inn i 12 time og vi stiller med følgende 11'er; Espen i mål, Mattis, Henrik A, Robert og Mats L bak, Mikkel, Magnus, Peder, Fredrik og Ulrik på midten og Jonas på topp! Shami, Andrè, Jørgen og Tora på benken!

Kampen drar igang og det er litt smånervøst fra start og en "tråkk" på Jonas sin ankel allerede etter 8 minutter gjør at han hinker av... Shami blir kastet på banen og i neste trekk så blir vi tatt "på senga" korsgård fosser i angrep og tar ledelse 0-1....
ekstremt irriterende.... vi vet hvor tungt det er å komme tilbake når vi havner bakpå...

Ikke lenge etterpå får vi en situasjon som kunne avgjort kampen... Korsgård kommer igjennom på et av sine angrep... linjemann markerer "off-side".... men dommer ser ikke linjemannen....DFI spillerne både ser og hører linjemann og stopper opp! Korsgård gutta fortsetter så linjemannen tar ned igjen flagget og Korsgård "scorer" i fortsettelsen....
Vi gjør dommer oppmerksom på at linjemann har markert, og de er sitt ansvar bevist! Scoringen er korrekt underkjent og stillingen er forsatt 0-1. Bra og "fair" fra dommertrioen!

Etter hvert som omganen går så spiller vi oss opp, og overtar mye av banespillet, og rett før pause får vi den viktige utligningen... Et herlig forarbeid av Mikkel og Henrik A på kant, en nydelig slått pasning fra Henrik A, inn til Ulrik som dukker opp på bakerste og setter sikkert! 1-1 ....

konge!! den ga oss "trua" idet dommeren blåser for pause!
Pause
Der første omgang var en jevn sak, så er 2 omgang bare DFI sin! Denne ganger er det vi som får den "tidlige" scoringen! Igjen etter ca 8-9 minutter. En herlig passning fra Henrik A til Shami som setter den over keeper... Et "rettferdig" ledelse til DFI 2-1!!
Så får vi DFI's første bytte, Andre inn for Mikkel og da endrer den siden litt karakter... der Mikkel har gått inn mot midten i angrep, så er Andre en som kommer i full fart ute langs siden, og helt ned til dødlinja! Dette setter nok ut Korsgård-forsvaret litt, da det endre angrepsmønsteret.
3-1 kommer som bestilt etter ca 70 minutter. En herlig langpassning fra Robert, et strålende medtak fra Magnus H, som gjør resten selv. runder hele Korsgårdforsvaret alene og banker den i mål... Herlig Magnus (lille Messi).... som da fikk sitt foreløpige punktum i DFI.... Tora kommer inn for Magnus!
Etterhvert så kommer en "frisk" Jonas innpå igjen for Shami. Jørgen kommer inn for Ulrik og vi produserer flere store sjanser for å sette ytterligere mål, men det vil seg ikke helt...
Mot slutten så må Fredrik også gi seg.... med krampe (jeg er imponert Fredrik!!! Når du løper på deg krampe, da har du løpt mye :-).....og Mikkel får noen  minutter til!

Herlig kamp, morsom kamp!!!
Shami, du er god idag! Herlige "one-touch" er som har kjempepotensiale!
Fredrik, du stråler om dagen... bare å fortsette!!!
Henrik.... to assist og strålende match!
Andre... med ekstra fart og intesitet, endrer angrepet vårt!!
Magnus.... vi kommer til å savne deg....husk... du er alltid velkommen tilbake!! LYKKE TIL!!!


kunne ha nevnt dere alle sammen!!

LAGSEIER GUTTER!!!

Stå på, så blir dette en morsom høst!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar