onsdag 8. august 2012

Uavgjort i seriepremieren...

Høstsesongen er endelig igang, og badebyguttas første seriekamp i høstens jakt på KM var borte mot FFK2.
Drøbak stilte med et bra lag, og strtet med følgende 11!
Espen B i mål, Benjamin, Robert, Henrik A og Christian bak. Magnus H, Oskar og Fredrik på midten, og så Mikkel, Jonas og Ulrik på topp! Da hadde vi Shami, Peder, Ole Magnus, Jørgen og TM på benken.

FFK2 er Fredrikstads "nysatsning", et guttelag (96 og 97 årgangen) som er påmeldt i G19 for å få best mulig matching for FFK's ung-gutter (FFK 1, eller juniorlaget som det heter spiller jo i Interkrets-serien! Guttelaget er et meget bra lag (store deler av kretslaget) med et meget bra og profft opplegg som seg hør å bør i en "storklubb"

Kampen starter litt nervøst fra vår side og FFK har bra tak de første 12-15 minuttene, etterhvert så får vi bedre tak og kommer på flere gode angrep! Etter ca 20 minutter kommer det første målet! Ballen kommer inn fra vår høyre side (Christian? Oskar?) og litt tilfeldig (heldig?) går den på tvers uten at noen klarer å få kontroll! Helt over på andre siden hvor Mikkel komme på ca 17-18 meter og lobber elegant over keeper og 0-1 til Drøbak!
Jeg har ikke fått "rapportert" scoringen engang, før det er klart for neste! Det er Jonas som får stukket igjennom til Magnus som triller elegant forbi FFK-keeperen! og 0-2 før vi har spilt en halv omgang!

Dette står seg lenge, og selv om vi spiller bra og har godt tak i omgang og kamp, så går vi på linja og vil ha en til, for å punktere kampen...og vi får det som vi vil :-O), i det 44 minutt! Denne gangen er det Fredrik som har en herlig assist igjennom til Jonas, som kaldt og rolig plasserer den i hjørnet!
0-3 til pause føltes trygt og godt... god stemning blandt 8-10 dfi supportere på sidelinjen!

2.omgang starter som første omgang, med at ffk-gutta trykker til, men vi er vel egentlig ganske rolige på sidelinjen. Selv når FFK får sin første redusering til 1-3 etter ca 10 minutter, er vi sterke i trua...

Men... 1-3 forandrer kampen, FFK trykker litt høyere... eller vi faller litt tilbake..Litt vanskelig å si? Er det vi som begynner å "safe"? Spille på resultat?
Vi gjør våre første bytter, Fredrik og Mikkel erstattes av Peder og Shami etter ca 60 minutter og Robert bytter med TM etter ca 70. På 73 minutter får vi neste kald-dusj.... 2-3 og støtteapparat og DFI-supportere begynner å bite negler! Dette ser ikke bra ut...Nok et dobbel-bytte Ole M inn for Hart og Jørgen inn for Jonas!
Så 7 minuuter før slutt så utligner FFK til 3-3...og luften går litt ut av oss på sidelinjen! De siste 5 minuttene er det faktisk flere sjanser begge veier, slik at begge lag hadde gode muligheter til å avgjøre, men det ville seg ikke...
Vi var kansje nærmest med en "mega-sjanse" like før slutt, med både Oskar og Jørgen som nok vrir seg litt lenge før de sovner i kveld, men det ender 3-3...

Surt og trist når vi hadde 3 måls forsprang...., slike kamper skal vinnes!!! Men vi kunne fort ha tapt, så la oss være enige om at det kanskej var greit med poeng-deling til slutt!

uansett gutter! KM er ikke i OKTOBER.... KM er NÅ, så viktig å være nøye å på fra første kamp, og HELE kampen....

.... ser at Østsiden vant hele 7-0 over Sarpsborg idag... så et lite favorittstempel er vel satt...

Nå er KM i gang gutter, skal vi være med? Husk at treningsoppmøte er viktig for lag-uttak og spilletid..... MØT OPP!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar