goal, goal, goal, goooooooooooal!!!

Seier 4-0 mot tyskerne! Deilig premiere på høsten!

19 manns tropp, alle byttet inn og leverte gode prestasjoner!

Begge lag, før kampen!

Kampen åpner litt nervøst, og de første 10 minuttene holder tyskerne på å ta ledelsen! Spesielt en corner var kjempefarlig.
Etter dette tar vi mer og mer over kampen, uten at det blir noen mål! Vi er nok relativt mye bedre trent....? eller det KAN absolutt ha noe med saken å gjøre at tyskerne har spilt mange kamer i Norway Cup, for det er ganske tydlig at de "mørnes" ganske kraftig! På slutten av 1.omgang er det ganske god kontroll av badebygutta!

2.omgang starter som den første sluttet! DFI kjører gasnke tøft og tyskerne presses bakpå! Etterhvert som vi får på flere og flere friske bein... og tilskuerne begynner å snakke om "straffekonk..."

så skjer det;

4 målscorere, alle scoringer de siste 8 minuttene...

Fredrik med en perle av et frispark, limt i krysset fra 20 meter!! (Christian ble felt!)

Sjanseløs keeper på Fredriks perle!

Peder med en sikker straffe etter at Espen SH ble felt av keeper på vei forbi...

Espen blir felt....

Og Peder setter straffen

Shami dytter inn fra 3meter etter at ballen gikk som et flipperspill innenfor 5.metern (Jørgen nest sist)

Martin med en skikkelig suser fra hjørnet av 16 metern... etter passning fra Espen!

4 glade målscorere; Fredrik, Shami Peder og Martin!

De tyske laglederne kom frem til meg og var strålende fornøyd med hele opplegget!! De har vært på Norway Cup 5 år på rad, og aldri opplevd en bedre avslutning på uken!

Vår takk går til Tom (Pappaen til Espen) som stilte opp på kort varsel og hentet tyskerne med buss i Oslo, og kjørte de tilbake...  TAKK TOM!!! Du er helt unik!!

Dermed fikk vi en god treningskamp og en bra generalprøve før høstens KM-A

4-0 er solid, arbeidsseier og en veldig god gjennomkjøring før onsdagens seriekamp mot fredrikstad! Vi gleder oss til høsten...

Kommer tilbake med litt bilder etterhvert!