fredag 31. august 2012

Stor kamp av 2. Laget 4-0 mot tabelltoer

Torsdag møtte vi Skogstrand som er nr. 2 på tabellen.
(Skogstrand er et område i Fredrikstad og ikke en eller annen slette ute i skogen).
Kampen åpnet ganske jevnt, men etter litt tid fikk vi overtaket og begynte å presse dem litt bakover på banen.
Men det var vanskelig å komme til ordentlig gode sjanser.
Til slutt fikk vi åpnet målkontoen, ikke overraskede ved at Joakim E. møtte et innlegg med sin vanlige utsøkte presisjon. De fleste i eliteserien er langt mer usikre på dette enn  Joakim.
Kun kort tid etter var keeperen til Skogstrand litt for langt ute etter litt opprydning. Denne så Ole Magnus og lobbet over og rett i kassa.
Før omgangen var over greide Joakim å putte en gang til slik at vi gikk til pause med det vi vanligvis har kalt den vanskelige 3-0 ledelsen. Da har vi nemlig tidligere år ofte tapt til slutt.
Det haglet ikke med sjanser slik det pleier å gjøre. Til det var forsvaret deres for godt.
Men til slutt fikk vi et frispark på ca. 40 meter som Espen S H skåret direkte på. Tror kanskje han økte ukelønna si akkurat på denne, eller hva Halvorsen ?
Det skal sies at det var flere enn målskårerne som utmerket seg i kveld.  Hele laget sto på hele tiden med god innsats og vi løp dem i senk til slutt. Forvaret var som vanlig bunnsolid og midtbanen tok tak så det holdt.
Vi var 16 stykker så innbyttefrekvensen ble ganske høy. Det kan være en utfordring med såpass ivrige spillere, men alle gutta tok det veldig fint.

PS ! Det er fint om det kommer en eller annen keeper neste gang. Joachim U. og Henrik S tok hver sin omgang og det gikk helt greit, selv om Henrik måtte gi beskjed til bortelaget om at de ikke behøvde å skyte fullt så dårlig for at han skulle klare seg.