tirsdag 28. august 2012

Om laguttak DFI 2

Vi har et luksusproblem.  Det har etter hvert blitt FOR mange som er flinke til å trene. Det betyr at vi i disse dager har nærmere 35 spillere(+ alags-juniorer) som trener jevnlig. For gruppa er jo det positivt, men i og med at vi kun har to juniorlag i seriespill så kan det oppleves litt urettferdig at ikke akkurat jeg får spille.

Til andrelagskampen torsdag har vi tatt ut 18.spillere.  Da har ikke Ole Anders, Magnus R, Thomas D, Adrian R, Mustafa, Martin B, Atta, Ali og nå Petter ikke fått et kamptilbud denne uka.   Regelen i forhold til førstelagsspillerne er at de som spiller mindre enn 45 minutter i 1.lagskampen, skal være med andrelaget. I tillegg skal spillere som er på vei tilbake fra skade, spille seg i form på andrelaget. Da blir det færre plasser til de rene andrelagsspillerne. Som en liten trøst så gjelder dette også en del førstelagsspillere, som mister plassen sin fordi det kommer spillere ned fra a-lagsstallen til junior1-kampene. Disse førstelagsspillerne kan også synes at dette er urettferdig.

Alt i alt.  Vi er veldig glade for å se folk på trening,  Men med 35-40 spillere fordelt på to lag så kan kamptilbudet oppleves å være for dårlig.  Hvordan vi skal løse det, er jeg usikker på.  Resultatet er at vi muligens må bli flinkere til å rullere på hvem som spiller, samt at holdninger og innsats på trening eventuelt må vektes mer enn bare oppmøte.

Hvis du synes at nettopp du blir uteglemt, så ta kontakt med Per. Så løser vi dette til neste kamp!

mvh
Per

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar