onsdag 22. august 2012

Tap i bra match!

Østsiden ble som ventet "en tøff match"

3 serierunde, og vi møter Østsiden borte!  Med tanke på de resultater "ossia-jr'ene" har hatt i 2012, så viste vi at det ble en tøff oppgave, men vi hadde absolutt "trua"
Kjetil satte opp følgende lag
Joakim i mål, Benjamin, Mats L, Mats V og Mattis bak Shami, Fredrik, Peder, Christian og Andrè på midten og Jonas på topp. Da hadde vi Espen S.H, Mikkel, Tora, Robert og Martin McCarty på benken.

"trua" på seier ble ikke noe mindre når vi tar ledelsen allerede etter 3 minutter... Peder blir felt på 19-20 meter og vi får et frispark. Fredrik er het på frispark om dagen, og han feiler ikke idag... 0-1 til DFI og vi har fått en god start.
Ossia-gutta er gode, og sakte men sikkert så tar de tilbake initiativet i machen og det har ikke gått mer enn 11 minutter når de utligner til 1-1. Ser litt "billig" ut fra sidelinjen, men målet var et resultat av at vi ikke kommer oppi motspillerne i egen 16 meter. Et massivt Ossiapress de neste minuttene gir ledelse etter ca 20 minutter, Ossia kommer ned på sin høyreside, og et lekkert innspill tvers igjennom vårt angrep til en umarkert Ossia-spiller som bredsier inn 2-1!
Litt "grums" og usikkerhet gir to tidlige bytter etter ca 30 minutter, Mikkel kommer inn for Shami og Tora kommer inn for Christian som sliter med bena...  like etter disse byttene for Ossia dessverre nok et mål. Dette var en veldig unødvendig scoring, Lien har full kontroll og roper til eget forsvar om å slippe til ham, men de overhører og en dårlig klarering ender opp med mål i situasjonen etter... den var tung...
Like før pause får vi nok en situasjon, Mats V blir avblåst for armbruk i det 45 minutt og dommeren blåser straffe (i tillegg får Mats gult kort, om det var for armbruken eller munnbruk, er jeg usikker på) uansett, Joakim TAR STRAFFEN og omgangen ender 3-1 til Ossia.
Den var viktig Joakim, 4-1 ville vært veeeeldig tungt til pause.... 3-1 er mulig...

Pause... to bytter (martin skal inn for Andre, og Robert kommer inn for Mats L, i tillegg snakker vi om formasjonsendring... fra en litt defensiv 4-5-1 til en litt mer offensiv 4-4-2 (4-4-1-1)... men beslutningen blir å holde igjen litt.
Martin skaper en ny dimensjon, men han trenger mer folk rundt seg, så byttet til den mer offensive varianten kommer relativt kjapt. I tillegg komanderer Kjetil etterhvert høyt press og dette er effektivt... Ossia liker ikke å blir presset høyt og det har blitt en mye jevnere kamp. 2.omgangen til DFI er rett å slett god.
Vi får ytterligere noen bytter, Espen S.H kommer inn for en sliten Mattis og ikke lenge etter så må Fredrik gi seg med krampe, og da er det klart for Andre igjen!
Det ser ut til å gå mot en mål-løs 2.omgang, og sluttresultat 3-1, men så på overtid får vi litt action... først er det Ossia som gjennomfører et vakkert angrep og får satt 4-1, og så får vi en kjapp overgang hvor Martin blir felt innefor 16.meteren og dommeren peker på straffemerket... Peder setter sikkert og kampen ender 4-2.

Dette var en morsom fotballkamp, 2 bra lag som spiller fair og med en god tone. Intensivt og med nerve, men uten at det ble ufint.
Vi fra badebyen skal være stolte av 2.omgangen den er strålende bra, og jeg må nevne noen få spesielt....
Joakim i målet... strafferedning og flere utrolig gode redninger. Dessuten var han flink til å styre spillet, spesielt i 2.omg.
Martin på topp, mange uker uten kamp (etter skaden han fikk på Seiersten), men allikevel så utrolig flink til å vinne og holde på ball på Ossia sin banehalvdel, i sin første kamp på måneder. Godt sliten etter en omgang, men jeg tror Martin er kjapt tilbake! Lykke til videre Martin!
Robert, har trent litt lite i det siste, men med høy tenning så gjør du en strålende omgang når du kommer inn!
Jonas gjør "manns jobb" i første omgang, alene på topp..."et forbilde" skrek Kjetil...
Fredrik.... får noen frispark du slår!!! og så løper du til "krampa tar deg" i 2.kamp på rad! Det er sterkt!
Gutter, og nå snakker jeg til alle; Respekt!!! Dere leverer en strålende kamp idag, fortsetter vi sånn, så skal mange få kjenne det i høst! Blir ikke noe morsomt å møte oss...
Stolt oppmann idag!

Lasse

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar