onsdag 25. april 2012

Solid serieåpning av DFI 1

Jeg ymtet frempå i går, om vi kunne la oss inspirere av 2.lagets gode åpning på årets serie, og jeg fikk akkurat det svaret jeg ba om... 6-0 mot Ekholt i seriepremieren er solid!

Iver hadde satt opp følgende startelver idag; Joakim i mål, Benjamin, Robert, Marcus og Per-Morten bak. Magnus H, Peder og Samale på midten, Andre, Jonas og Ulrik på topp. da hadde vi Fredrik, Mikkel, Henrik A og Shami på benken!
Vi kommer godt igang og tar skikkelig tak i kampen fra start, det skal alikevel gå over 20 minutter før vi får første nettkjenning, det er Jonas som setter sikkert etter gjennomspill fra Marcus. 1-0, det var viktig og veldig fortjent! Virker sm dette målet senker skuldrene skikkelig på gutta, og det siste kvarteret av 1.omgang er veldig bra og ikke minst effektivt...
Først er det dagens "mønsterangrep", en herlig crosser fra Marcus på egen halvdel, som går over forsvaret, Andre nikker inn på 7-8 meter og der kommer Samale og setter på volley.... vakkert gutter... her er det assist både til Marcus og Andre! Slik skal det gjøres..... 2-0
Ikke mange minuttene etter er Samale innvolvert igjen, Jonas stikker igjennom og Samale setter sikkert og vi går opp i 3-0... og til slutt like før pause så er det klart for nok et mål. Denne gangen er det Magnus H sin tur, får en trilleball ut fra boksen og kliner til fra 17-18 meter nede i lengste hjørne... lekkert 4-0 og vi var i himmelen på benken (Jonas fikk assist på den)
Pause og velfortjent skryt til gutta!
4 bytter i pausen, Henrik inn for Samale, Shami inn for Ulrik, Fredrik inn for Magnus og Mikkel inn for Andre
Arbeidsordre i pausen... fortsett å male i stykker Ekholt, OG HOLDE FOKUS.... kampen skal spilles ferdig med fokus i alle ledd!

2.omgang ble preget av forspilte sjanser.... veeeldig mange, veeeldig store sjanser.... burde kanskje ha resultert i enda større sifre, men det ble kun 2 mål i denne omgangen...
Igjen ventet vi over 20 minutter i omgangen, og igjen så er det Jonas etter bra forarbeid av Shami... vi trodde vi fikk 6 når Robert nikket inn en corner fra Mikkel, men den ble annulert..... men ikke lenge etter så kommer kveldens siste, og fastsetter sluttresultatet, 6-0 til DFI, igjen er det Jonas som setter og nest sist på den var Mikkel.

6-0 er solid, og vi er meget fornøyd med å holde tett bakover.

Nå er det igang gutter, kvalifiseringen for KM-sluttspillet har startet og vi har fått den best mulig starten, nå gjelder det å holde fokus på hver kamp fremover, jeg tror vi kommer til å møte vesentlig tøffere motstand en Ekholt og da er det viktig å være påskrudd.

Det ble gitt treningsfri i morgen (dvs du kjører en lett restitusjonsøkt på egen hånd), og så er det lov å komme på kunstgresset å se 2.laget ta sin tredje strake imorgen....

Grattis gutter, BRA GJENNOMFØRT PREMIERE!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar