søndag 29. april 2012

DFI - Athene Moss

Vi er i flytsonen med begge lag. Etter førstelgets storseier over Ekholt onsdag, skulle DFI 2 møte Athene Moss torsdag. Et helt nytt bekjentskap, so skulle vise seg å være et helt OK lag som vi måtte jobbe hardt for å slå.
Athene kom fra seier mot Tune, og tap for Rygge, og var så absolutt interessert i å ta med seg poeng hjem. Men vi ville det annerledes. Vi fører de første 25 minuttene og har veldig god kontroll på kampen. Og da Shami skårer 1-0 tror de fleste at dette skal bli enkelt. Men gjestene kjemper seg inn i kampen igjen, og spiller seg til et par halvfarlige sjanser.
Det står 1-0 til pause, og kampen fortsetter i grunn i samme spor etter hvilen. Kvarteret før slutt setter imidertid Joakim E spikeren i kista for mossingene. Han treffer godt fra 18 meter, og ballen går via keeper og i mål. 3-0 kommer ikke lenge etter, da Mikkel kommer rundt på kanten og legger godt inn til Shami, som stanger i STANGA før Athene kløner ballen inn i eget mål. 4-0 er en kanon  fra 10 meter av Shami. Den gikk inn via tverrliggeren, som står og dirrer ennå på kunstgresset.

Dermed tre nye poeng, og foreløpig serieledelse. Men det er ingen grunn til å ta av gutta!!!! Neste match går mot Skogstrand som spilte 5-5 mot Rygge onsdag. Og nettopp de to lagene blir tøffe nøtter å knekke i seriespillet.
Avslutninsvis så vet vi at enkelte er opptatt av statistikk. Shami skåret 2 1/2 mål mot Athene, og Joakim det siste, Joakim (eller Mats?) slo vel den første langpasningen som Shami skåret på. Mikkel skal ha assist for den halve skåringen til Shami. Aleks la vel ballen til rette på skåringen til Joakim. Den siste husker jeg ikke, men send en sms til Lasse dersom dere føler dere snytt for et eller annet:-)