1.runde NM, DFI - Eidsvold Turn

Lenge siden DFI spilte i Jr. NM, så sånn sett har vi gjort en bra jobb, bere ved å kvalifisere oss, men det er klart, når vi først kom så langt, hadde det vært morsomt å gått enda et stykke.

Eidsvold Turn, er en breddeklubb veldig lik DFI. En bred rekruttflate, mange lag og et A-lag i 3. divisjon og et rekruttlag i 4.divisjon. De aller ivrigste/beste blir plukket opp av Ull-Kisa i nærmiljøet.
Flest mulig, lengst mulig er deres slogan og kort fortalt så satser de på følgende måte.
A-laget består av lokale seniorgutter, pluss de beste juniorene, Rekruttlaget er de nest beste seniorene og fylles opp med juniorer. Junior 1.lag i serie er således de som ikke får plass i a-eller b-stall.
I NM-g19 har de en definert satsning, og stiller dermed med de beste juniorene fra A og rekruttstall.
Lokale gutter på laget har sørget for at A-laget i fjor hadde 1200 tilskuere i snitt, ganske interessant!

Derfor var det et meget tøfft lag vi møtte, med gutte som spiller daglig i 3 og 4 divisjon.
Iver hadde satt opp følgende startelver;
Joakim i mål, Benjamin, Henrik A, Robert og Christian bak, Mikkel, Oskar og Peder på midten og så hadde vi Andrè, Jonas og Ulrik på topp! På benken hadde vi da Magnus H, Per-Morten, Fredrik, Shami og Mattis. (Alle spilte)

Ivers beskjed var klar. Full tenning og HØYT PRESS!

Vi kommer relativt greit igang, begge lag kjenner på hverandre og det var hverken rettferdig eller urettferdig at Eidsvold Turn tar ledelsen etter 9.min. Det var bare suurt...
Drøbaksgutta skal ha skryt for måte vi fortsetter, det ser riktig bra ut og vi har et godt tak på Eidsvold Turn i denne perioden, etter 25 minutter får vi betalt, Peder slår en corner og Andrè er påpasselig fremme og putter! Balanse 1-1
Det neste kvarteret er DFI det førende laget, med flere store sjanser som burde ha blitt mål. Litt typisk når vi brenner denne type sjanser, så får Eidsold 2 kjappe "møkkamål" helt på tampen (42 og 43 minutt) og vi ligger under 1-3 til pause i en omgang vi hadde ført.... (et bytte i pausen Magnus for Mikkel)
2.omgang begynner ok, men når Eidsvold putter 1-4 etter ca 14 minutter virker det som vi gir opp. Selv om vi bytter på nye friske bein underveis, (alle kommer inn) så kan vi ikke unngå at Eidsvold helt har overtatt kampen og går opp i 1-5, og selv om vi får en redusering mot slutten, corner Peder og Robert som setter (selv om det står noe annet på fotball.no :-)) 2-5 som står ut omgangen og blir sluttresultatet.
Eidsvold Turn ble et nummer for store denne gangen! Vi holdt godt i 1.omgang, men ble kjørt i 2.
En mann vil jeg nevne helt spesielt, og det er Oskar! Du jobber og sliter og legger ned 100% innsats fra første øyeblikk og selv når vi ligger under 1-5! Innstilling og forbilde i særklasse! Får vi støpt 5-6 gutter til, i ditt format så blir det ikke lett for fotall-lag å komme på besøk til Drøbak!  Jeg er imponert!

Vi ønsker Eidsvold Turn lykke til med satsningen i NM G19!!

Takk for besøket, og velkommen igjen :-)