torsdag 19. april 2012

DFI 2 åpnet med brakseier !

Vi tok imot Råde 2 på Kunstgresset og dommeren hadde ikke fått mer enn blåst igang før vi presset dem bakover. Og der ble vi vel egentlig i 90 minutter, kun avbrutt av en liten pause midtveis.
Det tok ikke så lang tid før Shami gjorde 1-0 etter en pasning fra Karl. deretter tok Shami assistrollen når Mattis gjorde 2-0.
Aleks hadde først et lompeskudd, men kort etter kjørte han en skikkelig kanon inn til 3-0 og nok en gang var det Karl som var nest sist.
Før pause ble det også 4-0 og nå var det Karl selv som scoret så vi kan vel si han var ganske involvert i 1. omgang. Espen som hadde kommet inn ga assisten her.
Andre omgang startet som den første sluttet og Shami scoret nok en gang med hjelp fra Espen, før William la på til 6-0 etter pasning fra Shami.
Etter dette jevnet det seg ut littegrann og vi ble litt ukonsentrerte i avslutningene. Det ble endel avslutningsforsøk fra 25 meter og keeperen til Råde var jo ikke så dårlig at han lot det der passere. Ble dere slitne av å løpe gjennom gutter eller ?
Mot slutten fikk Råde et straffespark etter litt klabb og babb inne i vårt forsvar, (Hands ?) og scoret på det selv om Espen var etter den.
Med 5 minutter igjen var vi vel ganske sikre på 3 poeng og slik ble det også.
Veldig bra start og innsatsen i kampene fra Februar til April har en kurve som er så bratt at en kan få nakkesleng av mindre.